Добре дошли ! Тук ще намерите интересни модели бални рокли, абитуриентски рокли,рокли за парти , вечерни рокли ,коктейлни рокли , рокли за официални събития и сватбени тържества! Елегантни рокли във всички цветове и размери ! Нови модели абитуриентски бални рокли 2018-2019! Ако търсите абитуриентска рокля на достъпна цена всеки ден може да откриете нови модели къси ,дълги и асиметрични абитуриентски бални рокли за 2018-2019 и елегантни официални рокли от сатен ,тюл,органза,тафта,шифон и дантела,с които ще подчертаете красотата си! Само за елегантни и стилни дами ! ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ! Съботите и неделите са почивни дни и не се броят!Моля не бройте и официалните празници !Куриерите не работят в празнични дни ! АКО ВИ ТРЯБВА СПЕШНО НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ -НЯМА КАК ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА ВИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ СРОК!БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ РОКЛИ !

Езикът на Бенките

публикувано от admin 17.02.2015 0 коментари Съвети за Красота,

Бенките са екзотична добавка към лицето на нежния пол.Някои ги имат по рождение ,други се украсяват допълнително с тях.Известни са пристрастията на жените от Индия и Югоизточна Азия ,които най-често се декорират с изкуствена бенка на челото.Такива можем да забележим по лицето и шията на Мария Калас,Жозефин Бейкър.В по-ново време Мадона ,подражавайки на незабравимата Мерилин Монро,си е рисувала бенка на скулата ,която мнозина смятат за истинска.Козметичните бенки са често използвани от артистки,проститутки и....травестити.

За разположението на бенките по женското тяло,главно по лицето ,има различни поверия.Ето някои от тях .Доколко са верни - сами ще прецените .

Наблюдателните гадателки са установили .че жените с бенка на дясната буза се радват на пламенни любовни приключения,докато тези с бенка на лявата буза ще трябва да преодоляват доста препятствия ,за да постигнат някакъв успех .

Ако бенката е на окото ,това е гаранция ,че жената която е белязана по този начин,има спокоен и уравновесен характер.

Бенка на дясната вежда е знак за щастлив брак,а бенка на лявата вежда - за нещастен.

Много често има жени с бенки в близост до устните.Това е гаранция за весел характер ,пристрастие към лукса и бягство от отговорност.Жените ,на които бенката е на горната устна ,са изключително женствени и чувствени.Ако петънцето обаче е под устните ,това е белег на дискретност в любовта.

Сега вземете огледалото и вижте при вас как е .Доволни ли сте ?

 

 

напиши коментар

ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ!
Магазинът е Он-лайн
Безплатна доставка на всички рокли до офис на Еконт!
Loading...
Loading...
Loading...