Тъмно лилавото червило ви ужасява много,нали? Разликата между легендарния Грейс Джоунс , Jessie J и Хелоуин , това е придобития вкус.  Но след като видяхме почти почернели устни при Giles и Emanuel Ungaro , тъмното червило разкрива своята изисканост . " Смели , тъмнолилави , черните нюанси в грима могат да бъдат много шик . " Ако се чувствате леко нервна за изпробването на този цвят на устните си , предлагам " патладжан или тъмночервени нюанси " като алтернатива , ако тъмновиолетовия цвят ви се струва  малко прекален. Устните не правят изключение , когато става въпрос да се акцентира. Подобно на сенките за очи , можете да изпробвате възможността за тестване на различни тонове , докато не намерите този , който съвпада , както с вашите предпочитания  така и с вашия великолепен цвят на кожата .

Тенденцията може да бъде много трудно следвана, ако не изберете правилния оттенък , бихте могли да постигнете  да изглеждате като зла вещица вместо неустоимо вамп ! Вашият индивидуален тъмен нюанс, както в дълбоките и светли нюанси излъчва женственост и блясък. Въпреки това, съветът е ппрепоръчително да използвате за скулите полутонове , тъй като това ще гарантира зъбите ви да изглеждат блестящо и чисто бели до съвършенство.

Не можете просто да го мразите, когато хората казват за този тип грим и за този стил,че е глупав и досаден, "Тези, които имат по -ясна представа трябва да се насочат към избора на по-малко, матови или пастелни нюанси, които ще съсипят единствената им порцеланова кожа, вместо да отиват ползват къпинови нюснаси или дълбока виолетово? "Ох да ме извините, но кога се превърнахте в такива познавачи на красотата? Последно - аз обичам матовите червила и вие със сигурност ли сте на път да ми кажете, че ще съсипя тонуса на кожата си като ги използувам? Мислите ли ,че звучи сериозно? Ако сте като мен хайде да направим пълната противоположност на това, което казват големите експерти по красота, после познайте какво? Вие ще бъдете много по-добре осведомени дали наистина тези цветове ви отиват на кожата и може би просто откриете някои яки тъмни нюанси,които ще направят устните ви още по-секси и още по-сочни. За да се измести вниманието към устните, се уверете, че очите са омаловажиха и не толкова акцентирани. Опитайте по-лек грим или просто очна линия и спирала. Леки розови бузи вървят като по чудо и с устните с цвят на сливи. Ако желаете ретро вамп глем поглед, предлагам ви да опитате тъмно кафяви или сиви сенки за очи , за да допълните цвета на смелите си устни.

 Да и Не за това как да се използва тенденцията вамп-устни за есента .

Да : Едно златно правило , за да се използва тенденцията с изтънчен артистизъм ! Значението е , че ако се използва около очите тъмно сиво , почти черно, тъмно кафяво еспресо като сенки за очи върху клепачите , не забравяйте да запазите останалата част от външния вид полиран и прост. Базата грим по лицето и тъмните устни ще създадат перфектният аксесоар за леко или по- ярко оцветени клепачи .

НЕ : Не позволявайте на някой друг, да избира тъмно червило за вас ! Причината, поради която това е лоша идея , защото това лице , което избира червилото за вас може да не разполага с информация , кой цвят е най-подходящ за вашия естествен цвят на устните и вашата кожа. Не позволявайте на никой да избира тъмно червило за вас !

Да : използвайте четка за устни . Определено е необходима чиста линия , когато сте с облечени в тъмно устни. Изберете четка за устни като MAC Contour Brush за да се гарантира ултра прецизност. Ако искате да бъдете също толкова добър като професионален гримьор , четката за устни е пресветия Граал в света на красотата.

НЕ : купчина грим на окото , тежка основа, и твърде много руж . Устни в сливов или почти черен цвят е силно изявление само по себе си . Нанесете малко спирала нека вампирският поглед сам да говори . Заредете устните си с най-горещия вамп оттенък този сезон .

 

20 Варианта за Тюркоазен Маникюр

30 Идеи за Летен Морски Педикюр

12 Храни ,които Причиняват Целулит

Най-красивите Боб Прически,които да опитате този сезон

Признаци на Уроки,Родово Проклятие,Черна Магия

Разбери какво е идеалното ти тегло ! Безплатен тест

10 Вдъхновяващи Примера как да носите широк панталон

10 Остарели Техники за Гримиране