Добре дошли ! Тук ще намерите интересни модели бални рокли, абитуриентски рокли,рокли за парти , вечерни рокли ,коктейлни рокли , рокли за официални събития и сватбени тържества! Елегантни рокли във всички цветове и размери ! Нови модели абитуриентски бални рокли 2018-2019! Ако търсите абитуриентска рокля на достъпна цена всеки ден може да откриете нови модели къси ,дълги и асиметрични абитуриентски бални рокли за 2018-2019 и елегантни официални рокли от сатен ,тюл,органза,тафта,шифон и дантела,с които ще подчертаете красотата си! Само за елегантни и стилни дами ! ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ! Съботите и неделите са почивни дни и не се броят!Моля не бройте и официалните празници !Куриерите не работят в празнични дни ! АКО ВИ ТРЯБВА СПЕШНО НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ -НЯМА КАК ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА ВИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ СРОК!БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ РОКЛИ !

Вечерен Грим

публикувано от admin 10.02.2015 0 коментари Съвети за Красота,

При вечерния грим се използват по-силни цветове ,тъй като на изкуственото осветление всички цветове изглеждат по-светли.Ако с дневното гримиране целим да подчертаем с вкус характерното за дадена физиономия ,вечер понякога може да си позволим нещо повече и да покажем една нова ,интересна и прелестна жена.Винаги трябва да имаме предвид за каквъ случай се подготвяма.Не е безразлично дали отиваме на бал ,на вечеря или на театър.Разбира се ,тоалетът играе важна роля,тъй като нерядко гримът се определя от него.

Всяко вечерно гримиране трябва да се прехожда от ободряване на лицето или поне от едно основно почистване.За основа поставяме немазен крем при мазна кожа и полумазен крем при суха кожа.Върху крема нанасяме мазен руж (съвсем фино при бледи лица)след което напудряме най-напред с безцветна ,а след това и с цветна пудра.Излишъкът от пудра се отстранява с малка четцица или чист памук.Вместо прахообразна пудра можем да употребим и мазна компактна крем -пудра.След известно време обаче малките бръчки започват да се открояват.Необходимо е едно леко поглаждане с памук,за да отстраним тоя недостатък.Крем пудрите намират широко приложение в гримирането .Чрез тях лесно се подсилват хубавите черти на лицето и се прикриват някои неговинедостатъци.Освен това течните препарати за оцветяване са особено подходящи при кожа с големи пори и се употребяват както за лицето ,така и за деколтето и за ръцете,тъй като им придават напълно естествен вид.

Ако чрез споменатите средства не успеем да прикрием силно изразени петна или белези по лицето ,това можем да постигнем със специални професионални коректори или пасти.

Не бива да забравяме ,че при избора на оцветяващи средства се ръководим от вида на самата кожа.При суха и нормална кожа се препоръчва течна пудра ,,която не запушва порите или мазна компактна пудра.При мазна кожа с големи пори не бива да употребяваме крем пудра ,тъй като тя подчертава силно порите.По-старата и повехнала кожа изисква мазна компактна пудра. За основа винаги поставяме полумазен крем ,за да постигнем известен гланц,който придава младежки вид на кожата.Едни пудри се употребяват само вечер ,други за сцената ,трети съдържат златисти и сребристи добавки ,които дават вид на лицето като че ли е облъчвано от слънце.Съществуват и флуоресциращи пудри ,чрез които лицето свети на тъмно.

Руж

С него можем също да направим някои корекции върху лицето.От светлочервения руж оцветените части изпъкват ,а от тъмночервения те се губят.Вечер се употребява повече руж ,отколкото през деня ,тъй като изкуствената светлина прави цветовете по-бледи.При много блед тен покриваме изцяло лицето с фин пласт от руж,като подчертаваме ушите ,брадата,вътрешната част на носните кухини и носната преграда.Вечер може да се направи нежна червена точка във вътрешните ъгли на очите и фина линия под веждите.

За вечер подбираме по-тъмен нюанс червило за устни,отколкото през деня.Може да си позволимпо-силно очератване на устата,като си послужим с молив за устни.

 

Гримиране на очите

Съществена разлика има между дневното и вечерното гримиране на очите.Най-често в практиката жените употребяват моливи за вежди.Ако не сме сигурни в избора на цвета за сенки ,можем да приложим сребристосив цвят ,който подхожда на всяко лице.НАй-добър ефект се постига само с подходящи цветове,които преди всичко трябва да отговарят на цвета на очите ,а после и на тена на кожата.Схематично може да се има предвид следното : на сини или сиви очи подхождат сини ,сребристи или сиво-сини цветове на сенките,при кафяви очи -малахитовозелено или златисто оцветяване .Кафявите сенки правят очите изморени ,а лицето състарено.Знае се ,че при остаряване околността около очите добива кафяв оттенък.Черните очите изискват светла околност -светлолилав оттенък.На зелени очи стоят добре смарагдовозелени сенки.Сенките на клепачите се надебеляват отгоре надолу ,а навън трябва нежно да се прелеят с останалия грим без ярка граница.За да постигнем това използваме по-светли и по-тъмни нюанси на един и същ цвят ,

При много силно гримиране се употребяват златни и сребърни моливи,с които очертаваме клепачите.

Вечер ,за да изпъкнат по-ярко миглите е необходимо да ги подсилим с туш.Тушът се поставя със специална четцица.При боядисването на миглите не бива по никакъв начин да се слепват или да остават по тях зрънца от боята.

Не бива да забравяме при коркция на веждите ,че прекалено закръглените или прекалено дългите вежди правят лицето да изглежда по-възрастно.

Кога да гримираме очите ,зависи от това ,каква пудра ще употребим при гримирането на лицето. При течна пудра сенките на очите се поставят преди ,а при всички останали пудри след напудрянето.Веждите и миглите се обработват винаги накрая.

 

Как да премахнем луничките и пигментинте петна от кожата
 

напиши коментар

ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ!
Магазинът е Он-лайн
Безплатна доставка на всички рокли до офис на Еконт!
Loading...
Loading...
Loading...