Добре дошли ! Тук ще намерите интересни модели бални рокли, абитуриентски рокли,рокли за парти , вечерни рокли ,коктейлни рокли , рокли за официални събития и сватбени тържества! Елегантни рокли във всички цветове и размери ! Нови модели абитуриентски бални рокли 2018-2019! Ако търсите абитуриентска рокля на достъпна цена всеки ден може да откриете нови модели къси ,дълги и асиметрични абитуриентски бални рокли за 2018-2019 и елегантни официални рокли от сатен ,тюл,органза,тафта,шифон и дантела,с които ще подчертаете красотата си! Само за елегантни и стилни дами ! ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ! Съботите и неделите са почивни дни и не се броят!Моля не бройте и официалните празници !Куриерите не работят в празнични дни ! АКО ВИ ТРЯБВА СПЕШНО НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ -НЯМА КАК ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА ВИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ СРОК!БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ РОКЛИ !

Женската Самооценка:"Аз съм Най-Привлекателната Жена !Или Как да се Обичаме Повече

публикувано от admin 20.10.2015 0 коментари Съвети за Красота,Психология,

Самооценката на жената -това е нейната съдба !

Нека се опитаме да разберем как тя се формира,как влияе на избора ни на мъже и как да я променим.

Самооценката ни се състои от няколко слоя.Най-дълбокия слой се формира още в детството.Колко бъдещата жена ще се обича -зависи от нейния татко.-отсъствието и хладните взаимоотношения с бащата - когато момиченцето е 4-6 годишно.

Вторият слой на женската самооценка се появява в подрастващата възраст,когато малкото момиченце се превръща в девойка.В този момент е важно как се отнасят към момичето момчетата ,и отново отношението на родителите.В този момент е важно да се възпитава женсвеност в момичето и да не се създават комплекси.

Третия слой на женската смооценка се формира самостоятелно тогава,когато момичето започва да се чувства истинска жена и само да създава своя вътрешен образ .Тук вече самооценката не зависи от взаимоотношенията с околните,а точно обратното- тези взаимоотношения зависят от вътрешната самооценка на жената.Този слой не съществува при всяка жена.

Понякога момичето се омъжва по-рано ,преди да открие в себе си своята истинска женска същност започва да се грижи за интересите на мъжа и децата си ,напълно забравяйки за себе си.

Най-устойчив е първият слой, а най-крехък за съжаление е третият.Ако в дълбочина самооценката е ниска,а на повърхността висока,различни неприятни събития- раздяла с любимия мъж и други - бързо снижават самооценката на жената.

Обичащата себе си жена лесно намира достоен за себе си мъж ,който я обича и установява с него равноправни,нежни отношения основани на взаимното доверие.Ако самооценката е занижена са възможни други ,не толкова щастливи варианти.

Семейното Щастие Зависи от Женската Самооценка

На лице са три разпространени типа женска самооценка и ролеви модели.Правилото е просто:Както ти се отнасяш към себе си,така ще се отнася към теб и

мъжа !Жертвата си намира винаги изтезател,царицата пък си намира обожател!

 

Има и още три типа самооценка,когато жената недооценява своята сексуалност ,но проявява други качества.Рискът и при трите случая е мъжа да погледне към друга жена извън връзката.

Няколко съвета:

Учим се да се обичаме повече !
1.Преоценка на детството.Спомнете си как са ви наричали вашите родители,особено неприятните оценки,които са ви поставяли."Джаста -праста",или "грозна си,по-хубава няма да станеш",или" непохватна си,за нищо не ставаш".Опитайте се да изтриете тези негативни внушения.Напишете - Аз съм красива!,Аз съм умна!,Аз мога всичко !Повтаряйте тези утвърждения всеки ден !Дръжте се така ,все едно този девиз е написан върху челото ви !
2.Преоценка на миналото .

Всеки човек има събития в живота си,които счита за грешка.За тях изпитваме чувство за вина,укоряваме се,ругаем се дори напълно неосъзнато.Това влияе на самооценката.Отпишете тези събития.Отнасяйте се към тях като към минал урок,като към средство за натрупване на жизнен опит ,който е безценен и ви е помогнал да станете по-мъдри.Намерете някакъв плюс във всяко такова събитие.Простете си !

3.Започнете да строите Бъдещето си !
Направете си дневник за успехите и постиженията си .Записвайте си всеки ден даже малките успехи по пътя ,по който се учите да обичате себе си !Например: "Купих си стилен костюм!","Направих си красива прическа ""Похвалиха ме в работата ","Цял ден съм изпълнена с оптимизъм "...и.т.н.След малките успехи неотменно следват големите !
4.Напишете си 30 точки по които може да си доставите удоволствие!Например- посещение при козметик,хапване на шоколад,посещение на басейн,четене на любима книга и т.н. Всеки ден изпълнявайте поне 4-5 точки от този списък !

5.Всяка сутрин си поставяйте мислено корона на главата с надпис :Аз СЪМ НАЙ-КРАСИВАТА !Или тениска с такъв надпис!Това ще промени поведението ви.Ще се промени походката ви,речта ви,излъчването ви,изражението на лицето ви !
6.Наложете си следното правило: Да се усмихвате на всеки човек ,с който говорите през деня !И на себе си - когато се погледнете в огледалото ! Винаги !

по материал на Анжела Харитонова

https://sar-rodgor.ru

Превод : Елена Спасова

 


 

 

 

напиши коментар

ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ!
Магазинът е Он-лайн
Безплатна доставка на всички рокли до офис на Еконт!
Loading...
Loading...
Loading...