Добре дошли ! Тук ще намерите интересни модели бални рокли, абитуриентски рокли,рокли за парти , вечерни рокли ,коктейлни рокли , рокли за официални събития и сватбени тържества! Елегантни рокли във всички цветове и размери ! Нови модели абитуриентски бални рокли 2018-2019! Ако търсите абитуриентска рокля на достъпна цена всеки ден може да откриете нови модели къси ,дълги и асиметрични абитуриентски бални рокли за 2018-2019 и елегантни официални рокли от сатен ,тюл,органза,тафта,шифон и дантела,с които ще подчертаете красотата си! Само за елегантни и стилни дами ! ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ! Съботите и неделите са почивни дни и не се броят!Моля не бройте и официалните празници !Куриерите не работят в празнични дни ! АКО ВИ ТРЯБВА СПЕШНО НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ -НЯМА КАК ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА ВИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ СРОК!БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ РОКЛИ !

Правилно ли сме Избрали Парфюма ?

публикувано от admin 08.02.2015 0 коментари Съвети за Красота,

Правилно ли сме избрали Парфюма?

Още древните народи са употребявали различни есенции за парфюмиране.През епохите ,когато се е обръщало голямо внимание на красотата на тялото ,са били изразходвани големи количества пудра и парфюми.
Днес парфюмите и различните видове есенции и одеколони се използват широко от жените.Естетиката ,която сега стои на много високо ниво изисква това.Необходимо е да знаем обаче кой парфюм на коя жена подхожда.

Тъмнокосите жени може да употребяват по-силни и тежки парфми.Русите жени трябва да изберат парфюм със съвсем лека миризма.

избор на парфюм

Как да избираме парфюма си?Не е достатъчно само да го помиришем .Тряба да поставим една капка върху ръката си,да почакаме да изсъхне и тогава да решим подхожда ли ни тази миризма или не .

Как да употребяваме парфюма ?

Когато имаме висококачествен ,скъп парфюм ,достатъчно е само една капка от него ,за да имаме приятна миризма през целия ден.Не прави добро впечатление ,когато силно напарфюмирани влезем в някое заведение или в общество и веднага да разнесем миризмата на парфюма ,който употребяваме.

Съвременната козметична и модна индустрия предлагат огромен избор от луксозни парфюми.Трябва да тестваме ,за да намерим най-подходящия за нашата личност и излъчване парфюм.

 

напиши коментар

ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ!
Магазинът е Он-лайн
Безплатна доставка на всички рокли до офис на Еконт!
Loading...
Loading...
Loading...