Правилно ли сме избрали Парфюма?

Още древните народи са употребявали различни есенции за парфюмиране.През епохите ,когато се е обръщало голямо внимание на красотата на тялото ,са били изразходвани големи количества пудра и парфюми.
Днес парфюмите и различните видове есенции и одеколони се използват широко от жените.Естетиката ,която сега стои на много високо ниво изисква това.Необходимо е да знаем обаче кой парфюм на коя жена подхожда.

Тъмнокосите жени може да употребяват по-силни и тежки парфми.Русите жени трябва да изберат парфюм със съвсем лека миризма.

избор на парфюм

Как да избираме парфюма си?Не е достатъчно само да го помиришем .Тряба да поставим една капка върху ръката си,да почакаме да изсъхне и тогава да решим подхожда ли ни тази миризма или не .

Как да употребяваме парфюма ?

Когато имаме висококачествен ,скъп парфюм ,достатъчно е само една капка от него ,за да имаме приятна миризма през целия ден.Не прави добро впечатление ,когато силно напарфюмирани влезем в някое заведение или в общество и веднага да разнесем миризмата на парфюма ,който употребяваме.

Съвременната козметична и модна индустрия предлагат огромен избор от луксозни парфюми.Трябва да тестваме ,за да намерим най-подходящия за нашата личност и излъчване парфюм.

 

Признаци на Уроки,Родово Проклятие,Черна Магия

Разбери какво е идеалното ти тегло ! Безплатен тест

10 Вдъхновяващи Примера как да носите широк панталон

10 Остарели Техники за Гримиране