Знае се ,че едно красиво изработено цвете,едно нежно колие или брошка придават още по-голям шик на тоалета.Една френска поговорка гласи "Най-доброто бижу е добрият вкус на жената". Неправилното носене на различни украшения и претрупването с такива говори за липса на добър вкус.Всяка жена трябва да знае ,че понякога дори само едно колие е достатъчно ,за да освежи дрехата или само едни обици могат да послужат като добра връзка между фризурата и линията на раменет.Не винаги е необходимо да се носят едновременно обици и колие.При малко деколте се носят само колие или само обици.При голямо деколте могат да се носят и двете заедно.

Младите момичета също обичат и трябва да носят бижута.На тях добре стоят модерните разноцветни гердани.

Винаги ,когато купуваме дадено бижу ,трябва да помислим как то ще стои на нашето лице и на тоалета ,към който ще го носим.Много некрасиво изглежда ,когато към празничен тоалет носим няколко различни бижута.В такъв случай трябва да изберем само най-подходящото.Добре изглеждат вечер светещите брошки или обици от изкуствени камъни.Те обаче не бива да се носят през деня.Към всекидневните дрехи се носят по-семпли брошки и гердани ,които трябва добре да хармонират с тях.Към спортен пуловер не бива да се носят гердани и скъпи гривни.

Към елегантна вечерна рокля  не подходжда голям мъжки часовник.В такъв случай по-добре е да го заменим с елегантна гривна ,която не е необходимо да бъде винаги златна.

При балове и други тържествени случаи бижутата със блестящи камъни могат да се поставят и в косата.Това придава особена празничност на прическата.

Признаци на Уроки,Родово Проклятие,Черна Магия

Разбери какво е идеалното ти тегло ! Безплатен тест

10 Вдъхновяващи Примера как да носите широк панталон

10 Остарели Техники за Гримиране