Добре дошли ! Тук ще намерите интересни модели бални рокли, абитуриентски рокли,рокли за парти , вечерни рокли ,коктейлни рокли , рокли за официални събития и сватбени тържества! Елегантни рокли във всички цветове и размери ! Нови модели абитуриентски бални рокли 2018-2019! Ако търсите абитуриентска рокля на достъпна цена всеки ден може да откриете нови модели къси ,дълги и асиметрични абитуриентски бални рокли за 2018-2019 и елегантни официални рокли от сатен ,тюл,органза,тафта,шифон и дантела,с които ще подчертаете красотата си! Само за елегантни и стилни дами ! ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ! Съботите и неделите са почивни дни и не се броят!Моля не бройте и официалните празници !Куриерите не работят в празнични дни ! АКО ВИ ТРЯБВА СПЕШНО НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ -НЯМА КАК ДА СЕ ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА ВИ ПРЕДИ ОБЯВЕНИЯ СРОК!БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ РОКЛИ !

Пигментни Петна по Кожата

публикувано от admin 14.02.2015 0 коментари Съвети за Красота,

Разлетите тъмнокафяви петна по лицето са козметичен недостатък ,който засяга изключително жените.

Пигментните петна-хлоазма  се явяват най-често при бременните.Те могат да се явят и при заболяване на яйчниците ,черния дроб,а също и при чести и изтощителни заболявания като туберколоза,малария и други.Понякога те се срещат у девойки ,без те да имат някоя от споменатите заболявания- неизвестна причина.

Лицето може да се пигментира и в следствие продължителна употреба на одеколон,есенция,тоалетен сапун,защото те съдържат етерични масла ,които дразнят,възпаляват и пигментират кожата.

Под въздействие на минерални масла(машинно масло,охлаждащи емулсии),бензин и др; кожата също може да добие мръснокафяви петна.Такива петна се получават и при продължително излагане на слънце.

Потъмняването на лицето може да се яви и при продължително боледуване от глисти.Но понякога причината за тези петна не може да се открие.Изглежда,че първостепенно значение има нарушената дейност на жлезите с вътршна секреция.

При лечението на пигментните петна преди всичко трябва да се търси и да се отрази причината им,т.е да се лекува основното заболяване.Добър резултат дава продължителното приемане на вит.C ( по 1 - 1 .5 грама дневно 20-30 дни)

Добре е едновременно с него да се поема и витамин PP(николтиламид.никотинова киселина) по 1 инжекция дневно или по 3 таблетки дневно-под лекарски контрол.

Най-новото и модерно средство за лекуване на кафяви петна по лицето е и препаратът депигман (също под контрола на лекаря)

За премахване на пигментните петна трябва да се опитат и избелващи лицето средства,пилинги с гликолова киселина,коджикова киселина,млечна киселина и да се потърси помощта на специалист -дерматолог.

 

Как да премахнем луничките и пигментинте петна от кожата
 

напиши коментар

ДОСТАВКА ДО 14 РАБОТНИ ДНИ!
Магазинът е Он-лайн
Безплатна доставка на всички рокли до офис на Еконт!
Loading...
Loading...
Loading...