Menu
Your Cart

- стил RSS Feed

08 Jun Ретро Стил в Модата -Дрехи ,Рокли,Грим
admin 0 2934
Ретро Стил в Модата - Ретро Рокли,Ретро Грим ,Ретро ДрехиОбичате ли да се връщате във назад във времето и да се преобразявате като млада дама от 50-години на миналия век ?Този стил се нарича винтидж ,но повечето от нас го разпознават като ретро с..
06 Jun Идеи за Стилна Визия в Черно и Бяло
admin 0 1383
Идеи за Стилна Визия в Черно и Бялоbalnirokli.net ви предлага няколко идеи за елегантна и стилна визия в графични тонове черно и бяло.Тези два контрастни цвята черно и бяло са винаги актуални и никога не излизат от мода. Символ на взаимно допълва..
10 Apr Как да Прикрием Луничките и Петната по Лицето с Грим
admin 0 1318
 Неузнаваемо Преобразяване с ГримВ това видео ще видите няколко начина за гримиране ,с които ще скриете недостатъците на лицето си и всички лунички и петна ще изчезнат сякаш никога не ги е имало.! Само това средство може да премахне лунички..
19 Mar 15 Модни Икони,от Които може да откраднете Идеи за Вашия Гардероб
admin 0 2124
Модата е циклична, и класическият стил е най-печелившата инвестиция в гардероба ви. balnirokli.net предлага чудесни снимки на легендарните красиви жени,с идеи от техния стил може да подчертаете вашата индивидуалност.1.Одри ХепбърнСкъсен ТопМ..
09 Apr 40 Урока по Стил
admin 1 2343
За да сме привлекателни и красиви трябва да знаем малки женски хитрости. Черен панталон,бяла риза,ярка рокля!Тайната на успеха са простите решения! Най-добрият начин да се избавим от мъжката походка са късите поли- една педя над коляното!  ..
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА БАЛНИ РОКЛИ,ВЕЧЕРНИ РОКЛИ,ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ ,АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИДОСТАВКАТА НА РОКЛИТЕ Е ДО 20 РАБОТНИ ДНИ!С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ БИСКВИТКИ