Menu
Your Cart

рокля според формата на тялото

рокля според формата на тялото
Каква Рокля да Изберем Според Формата на Тялото сиНай- разпространените форми на женското тяло са дванадесет Една и съща рокля може да стои перфектно на един тип форма на тялото ,а при друга дама да е неподходяща.Ако познаваме формата на тялото си може лесно да се ориентираме какви модели ще ни подхождат най-добре. Ако имате тяло с формата на кегла съдбата ви е надарила с нежна горна част ,на която се разширява драматично надолу.

Най-подходящите рокли за жени с тази форма на тялото са с прилепнала горна част с тънко коланче на талията или еластнична панделка ,която да прикове вниманието върху тънката ви талия, а долната част трябва да спуска над бедрата свободно ,за да ги прикрива.Търсете рокля с широка пола,която да маскира бедрата ви.Носете широко изрязано деколте ,което да разширява горната част на тялото ви ,така че тя да изглежда балансирано с долната част.

От знаменитостите Холи Бери има такава форма на тялото - разгледайте как тя се облича .Винаги облича рокли ,с които подчертава тънката си талия.Деколтетата ,които избира са остри и разширяват гърдите ,а долната част на тялото си балансира с меко падащи драперии.Ако имате пълни бедра за препоръчване е да носите рокли , на които полата е свободна и пада над коляното или рокли с А- образна линия.Други известни дами с фигура във формата на кегла са Мерил Стрийп и Шарън Озбърн.

Ако тялото ви е във формата на ваза,вие сте достатъчно надарени в бюста и бедрата,но имате слаби бедра и крака и плавно извита талия.Роклите ,които са подходящи за вас трябва да подчертават бюста ви ,подходящи са правите прилепнали къси рокли,които разкриват красотата на стройните ви красиви крака !Класическите прави рокли от 50 те години на миналия век тип Одри Хепбърн са идеални за вашия тип фигура и ще направят извивките ви да заприличат на пясъчен часовник.

За този тип фигура са подходящи дълги рокли ,които са с презрамки около врата и са прилепнали по тялото като следват извивките му.Известни дами с тази фигура са Кели Брук,Кейт Уинслет,

Грийна Дейвис.

Ако имаш форма на тялото тип круша значи си щастливка !

Обикновено жените с тази форма на тялото имат малки рамене ,тънка талия и плосък корем. Въпреки това, бедрата , дупето или бедрата са по-големи , отколкото горната половина на класическия женствен силует.Такава форма на тялото имат Бионсе и Шакира.Избягвайте прилепнали рокли плътно по тялото ,тъй като те акцентират върху бедрата.Най-добре е да изберете рокля с дължина до коляното с разширяваща се кръгла пола ,която да има подчертана талия.Акцента трябва да е върху бюстието.

Aко тялото ви има формата на пясъчен часовник - вие имате тяло-мечта!

Тънка талия и красиви извивки горе и долу. Изберете абитуриентски рокли , които ви обгръщат  торса и рокли с  отблясъци, изложени от кръста надолу, създавайки един силует тип Мерилин Монро.

 
Прилепнали по тялото  рокли са също много  се носят , тъй като те следват извивките ви и ви стоят  убийствено секси  .

  Тези 
рокли са склонни да бъдат стегнати  , така че ако сте притеснени за някакви бучки и подутини , инвестирайте в качествено  бельо , което конролира тялото
.Такъв тип форма на тялото има сестрата на Ким Крдашиян -Клое Кардашиян.

Ако имате форма на тялото тип чаша, тогава вие сте надарени с достатъчно бюст и широки рамене , които на практика дават квадратна форма на торса, но  вашите прекрасни дълги крака са елегантни и са готови да бъдат показвани . Най-добрите рокли за формата на тялото тип чаша са с рокли с презрамки,а също така рокли , които са в контраст от  два различни цвята . Тъмните цветове трябва да доминират в горната половина , което ще  свие оптически горната част на тялото ви  и да  се допълват от по-светъл цвят на долната половина на роклята , за да покажете своите секси стройни крака. Официалните рокли с презрамки около врата също са брилянтни за вас тъй като този вид презрамки ще намалят оптически раменете ви .Изберете  рокли с висока талия ,с които да направите хоризонтална линия под бюста, която да подчертава най-тънката част на торса ви . Полата на роклята ще помогне да балансирате широките си рамене и не се колебайте да носите дължина до коляното .Знаменитости с формата на тялото тип чаша са Катрин Зита Джоунс,Рене Зелуегер,Джесика Ланг.


    Най-добрите рокли за форма тип тухла или правоъгълник е тази, която създава илюзията за извивки. Старомодните ретро рокли тип 50 -те години на миналия век ,рокли с  висока талия   и обемни поли , за да създадете повече от секси форма на пясъчен часовник .

  
Рокли с разнообразни ивици могат да работят добре и създават оптична илюзия на извики ,а драпираните материи са чудесни за създаване на набори , възли .които разчупват артистично силуета ви .

 

 

Няма продукти в тази категория.

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА БАЛНИ РОКЛИ,ВЕЧЕРНИ РОКЛИ,ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ ,АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИДОСТАВКАТА НА РОКЛИТЕ Е ДО 20 РАБОТНИ ДНИ!С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ БИСКВИТКИ