Присъединете се към група жени за една нощ в града, и вие ще ги чуете шепнат за недостатъците в облеклото и прическите на момчетата и да им намират хиляди кусури .Цяло чудо е, челюстите им не се изкълчват ! Но замисляли  ли сте се някога за това, как жените изглеждат в очите на мъжете и как те ги възприемат ? Ето десет козметични грешки, които отдалечават бързо мъжете на голямо разстояние . Избягвайте да правите тези често срещаните грешки с грима си можете да си мислите, е фантастично, но тези неща отблъскват мъжете ,те се обръщат в обратна посока и дори това ги кара да забравят за вас.

 

1.Твърде Много Парфюм

 

Парфюмът би трябвало да накара един мъж иска да се сгуши във вас. Ако той може да ви усети в рамките на два метра още преди да сте се появили е ясно ,че се поливате и че използвате твърде много. Плюс това, мъжете обичат да мислят,че  парфюма е само за тях;така,че разваляте ефекта, когато  го споделяте с всички в залата. Не се поливайте с аромата. Просто, защото не можете да усетите аромата си, не означава,че други не могат и не го усещат. Опитайте се да се изпръскате пестеливо (3-4 пръскания ще бъдат достатъчни) и напръскайте зад  ухото и на китките си.

 

 

2.Престъпления с фон дьо тен

 

Грим фон дьо тенът е трябвало да  изравни тена на кожата ви, създавайки по-безупречен външен вид, отколкото обикновено  ни е дарила природата. Трябва да го използвате правилно. Някои от най-тежките престъпления  са да използвате твърде много (страховит вид- тип маска), да  използвате грешен цвят, или в краен случай да го слеете с вашата челюст. За да се избегнат фундаментни гафове,трбява  да получите помощ при избора на подходящия цвят, след това нанесете сместа внимателно.

 

 

 

3.Брокатени Сенки за Очи

 

Брокатените  сенки за очи се вкопчват във всяка гънка. Може да ги ползвате, ако сте в тийнейджърските години, но след това, трябва да използвате матирани сенки,защото иначе няма много смисъл да се харчат пари за кремове за борба с бръчките само,за да привлече вниманието към тях с бляскавите сенки за очи. Ако решите да носите опушен грим на очите, избягвайте използването на бляскавите сенки за очи и се уверете, че не използвате твърде много сенки за очи, спирала и база за грим, или мъжете със сигурност ще забележат тази грешка на красотата.

 

 

 

 

4.Мигли Залепнали от Спиралата

 

Мъжете мислят,че дългите мигли са секси, но дълги мигли, залепени с кичури на спирала са друг въпрос. Така че  черните петна под очите, когато си със спирала,трябва да се отстраняват . Нанесете спиралата пестеливо, и използвайте четката, за да се отървете от всички бучки. Експериментирайте с различни формули, за да се намери някоя,с който не цапате спиралата върху кожата си. Ако от спиралата се получават зацапвания през деня,е необходимо да изберете  водоустойчива версия. Тя няма да се размазва, дори ако зоната около очите става мазна.

 

 

 

 

5.Бръснене на Подмишниците и Краката

 

Докато някои феминистки може да роптаят срещу една култура, която очаква жените да се бръснат, истината е, че никой не иска да достигне до бодливи косми и да гали бодливи крака ... или да гледа косми под мишниците. Няма никакъв смисъл да си губите времето за грим и прическа, ако краката ви крещят, "Пази се!" Харесва ли ви или не, мъжете предпочитат гладки крака.

 

 

Това е една от най-честите грешки мъжете забелязват дори и да е на първа среща.

 

 

6.Суха Кожа

 

Сухата кожа е почти толкова зле, колкото бодлива кожа; тя не може да бъде докосвана. Люспести лакти и напуканите пети просто не са уютни. Направи овлажняването част от ежедневната ти грижа за красотата, без значение какво ти струва това. И не трябва да го правим само за мъжете, трябва да го направим за себе си на първо място. Трябва да се грижим за кожата си ежедневно, за да изглежадме по-млади по-дълго. Ако имате супер суха кожа, спрете се на кокосово масло или зехтин и използвайте домашно приготвени маски редовно. Сухата кожа е никога не е красива, така че се уверете, че се грижите добре за кожата си .

 

 

7.Лоша Орална Хигиена

 

Mint Cosmetics

 

Лошият дъх и жълтите зъби не подканват  мъжете да  посикат целувка. И ако имате доказателства за последното си хранене по зъбите си,това ще  отблъсне мъжа съвсем

Ако зъбите ви са оцветени, погледнете  някои от многото избелващи опции ,които са на разположение. Практикувайте редовно миене,за да се уверите,че дъха ви е чист и зъбите са без храна. И ако пушите или пиете много кафе, носете си освежител за уста в чантичката.

 

8.Трохи  по Устните

 

Помислете колко брутално е да видиш човек с храна останала в мустаците. Е, мъжете мислят, че е също толкова отблъскващо е да видите трохи вградени в лепкав гланц за устни. Никой не иска да сложи устните си върху нещо, което изглежда като дебело, блестящо лепило. Стойте далеч от лъскавите гланцове и  изберате вместо  това ефирни, естествено изглеждащи цветове с вграден овлажнител. Друго червило,което проваля впечатлението е тъмното. A линията за устни в същия нюанс като червилото си е наред;но тя продължава да пуска червило като кръвоизливи в основите си. Но когато носите тъмна подложка и червилото си отмие, устата ви изглежда като нещо от книжка за оцветяване . Целта на контура за устни не е да вдъхнови мъжът през масата,  да вземе пастел и да ви нарисува устните.

 

9.Прическа ,която не Бива да се Докосва

 

Мъжете харесват естествено изглеждаща коса. Коковете са елегантни, но стойте настрана от тези, които са толкова сложни, че един заблуден бриз може да направи цялата прическа да се разпадне. Помислете за една проста, но красива прическа, особено ако имате много малко време . И не използвайте прекалено много стилизиращи продукти; мъжете искат да бъдат в състояние да докоснат косата ти, без да се налага да си мият ръцете след това. Повечето мъже харесват  меки, сензорни прически, които не са твърде стилни или перфектни.

 

 

 

 

 

10.Публично Гримиране

 

Колкото и да е нелоялно, мъжете обичат да мислят,че жените са без усилие красиви. Не съсипвайте тяхната илюзия с обществено гримиране. Коварен червило ретуш след вечеря е добре, но спести четката  за коса,пръскането с парфюм, и всеки основен ремонт на  грим за дамската тоалетна. Да не говорим за подрязване или пилене на вашите нокти ... добре, просто си запишете,че  това е само за у дома. Опитайте се да прекарате повече време в разговори с него, вместо да се притеснявате за вашия грим.