Menu
Your Cart

RSS Feed

04 Apr Дрескод за първа среща
admin 0 84
Дрескод за първа срещаНа първа среща винаги искаме да направим добро впечатление на партньора си. И все пак от тази среща зависи как ще се развият отношенията ви: дали ще бъдете поканени на втора среща или игнорирани.За да избегнете най-лошия сце..
04 Apr 3 лоши навика, които съсипват стила ви
admin 0 78
3 лоши навика, които съсипват стила виВеднъж вече ви казах за лошите навици, които влияят негативно на вашия стил. Реших да продължа да развивам тази тема, защото видях, че сте харесали последния пост. Хвани още един пакет лоши навици ⬇️Навик #1...
04 Apr Как да изберем Цвета на Тренчкота?
admin 0 51
Как да изберем цвета на тренчкота? ▪️Слънцето в нашия климат, уви, не се случва всеки ден. Ако ви липсва, тогава сочно оранжево палто със сигурност ще повдигне настроението ви. Освен това този нюанс е на мода и има една суперсила - моментално променя..
26 Mar 5 от Най-Желаните Чанти Този Сезон
admin 0 110
5 от най-желаните чанти този сезонОнзи ден вече обсъдихме с вас, че аксесоарите са важен компонент на изображението. И ако можете да оцелеете без колан, очила и други малки неща, тогава без чанта не можете.Случайно това е един от основните елемен..
25 Mar Как да Носим Широки Дънки - Barrel
admin 0 112
Какво представляват дънките barrel-бъчва? Може би си мислите, че реших да ви разкажа за още една странна тенденция, но не! Единственото странно нещо тук е името, което модните инфлуенсъри са дали на тези дънки. Този актуален модел всъщност се нарича ..
25 Mar Избор на Колани
admin 0 109
Избор на коланиГоворейки за колани-освен че е една от най-големите тенденции тази година, това е и много полезен аксесоар! Помага за изграждане на многопластови изображения, създаване на желания силует и поставяне на акценти на правилните места.Н..
18 Mar Как да Изберете Дънки според Типа на Вашето Тяло
admin 0 193
Научете как да изберете дънки за вашия тип тяло▪️ “Пясъчен часовник” - тънка талия, обемен бюст, извити бедра. За момичета с тази фигура ще подхождат прави дънки с висока талия.▪️“Ябълка” - обемни бедра, талия. Тези момичета подхождат на изгорени..
18 Mar Класически Стил New Tailoring
admin 0 3786
Какво е „tailoring“?Браво на избралите първия отговор! Изобщо шивачеството е изкуство! За да получат нов костюм по-рано, мъжете отиваха при шивачи, които според техните стандарти шиеха класически комплекти с идеална кройка и кройка.Те бяха толков..
18 Mar Как да Носим Дрехи от Прозрачни Тъкани
admin 0 124
Как да носим дрехи от прозрачни тъкани? Не трябва да се страхувате от прозрачни тъкани. За да ги накарате да работят за вас, просто трябва да ги „опитомите“. Това може да стане по два начина: намерете свои собствени комбинации или се обърнете към гот..
11 Mar Как да се Справяте с Емоциите
admin 0 170
Eто няколко съвета как да се справяте с емоциите:1.Самоомраза и желание да се самонакажеш- Напишете писмо от частта от себе си, която изпитва омраза, и след това си напишете отговор, пълен със състрадание и себеприемане - Изразете омраза чрез тво..
11 Mar Какво да Правим в Неделя
admin 0 172
Неделя е времето за планиране на следващата седмица.Ето няколко елемента, които можете да добавите към списъка си:Отървете се от излишните боклуци (вземете чанта и потърсете в апартамента/къщата си всичко ненужно, което вече не носите/използвате и ..
11 Mar Пола Клош Отново на Мода
admin 0 202
Полите КЛОШ отново са в тенденция?Ако има пола, която ще стои идеално на всяка фигура, то това е моделът клош полаЗа първи път е показан от Christian Dior. Тя беше ключов елемент от New Look. Подгъвът, разширен към дъното, необичайно добре подчер..
Показани 1 от 12 | 148 (13 Страници)
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА БАЛНИ РОКЛИ,ВЕЧЕРНИ РОКЛИ,ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ ,АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИДОСТАВКАТА НА РОКЛИТЕ Е ДО 20 РАБОТНИ ДНИ!С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ БИСКВИТКИ