Menu
Your Cart

Условия за ползване

 

 

РЕГИСТРАЦИЯ

1 За да получи правото да извършва валидни заявки за закупуване на предлаганите в www.balnirokli.net стоки, Потребителят трябва да попълни електронната регистрационна форма, намираща се на Интернет адрес – www.balnirokli.net При попълване на електронната форма за регистрация Потребителят е длъжен да предостави изискуемите и верни данни . Поръчки направени с невалиден адрес на електронната поща  се изтриват моментално и поръчката се счита за невалидна!

2. С акта на регистрацията си Потребителят изразява „онлайн” съгласие с настоящите Общи условия, с което се счита за обвързан с клаузите им. От момента на обвързване на Потребителя с клаузите на настоящите Общи условия възниква възможността същият да извършва валидни заявки за закупуване на стоките предлагани чрез www.balnirokli.net

4. Потребителят получава достъп до формата за подаване на заявки за покупка на предлаганите стоки след като въведе валидни потребителско име и парола на съответните места в Интернет страницата и натисне виртуалния бутон "ВХОД". Подаването и извършването на заявка се осъществява чрез последователното извършване на следните действия: определяне на вида и размера на стоката и потвърждение на вида и размера на стоката чрез натискане на виртуален бутон “Купувам”, обозначен срещу съответна стока, последвано от определяне на количеството на стоката и начина на плащане. При извършена заявка електронният магазин www.balnirokli.net уведомява Потребителя за извършената заявка на посочения при регистрацията email адрес.

5.Всяка поръчка има силата на договор между клиента и он-лайн магазина.Всеки клиент се съгласява с тези условия в момента на натискане на бутона "Купи сега ".Двете страни получават копие от електронната поща,съгласно Закона за Електронната Търговия.Тъй като поръчката има силата на договор,он-лайн магазинът има право да приема авансово плащане по банков път като така не нарушава чл.53 от ЗЕТ

 

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ 
Balnirokli.net не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

Цените на всички обявени стоки са  с включено ДДС.

При извършена покупка на стока  Balnirokli.net поема отговорността за доставка на стоката на цената, качеството, вида, материята и бройката упомената от клиента, като клиента е длъжен да заплати стоката след доставката ако е с наложен платеж  в наличност и предварително капариране  на 20 %от  цената за рокли до 160 лева при банково и картово разплащане ако стоката изисква доставка от 20 работни дни. Винаги можете да разчитате на нашата бързина и коректност при възникнали въпроси и неуредици.Артикули  с цена над 160 лева се заплащат 100% авансово.

Поръчаните от Вас артикули, ще бъдат доставени във възможно най-кратък срок, не по-късно от 20  работни дни от датата на потвърждаване на поръчката на посоченият от Вас адрес.
След като получим Вашата поръчка, задължително ще се свържем с Вас по телефон или мейл за окончателно потвърждение и уточняване на подробности.

Поръчки без преведено капаро от 20% за артикули до 160 лева и не заплатени предварително за цени над 160 лева се считат за невалидни и не се изпълняват .При отказ за получаване на пратката след заявката заплащането на куриерската услуга в двете посоки и опаковката на пратката е от страна на клиента.

Роклите не се изпращат с опция за проба преди  плащане,за да се избегне евентуална повреда на артикулите при проба.Всяка рокля има подробно описани размери и може да прецените дали е подходяща за вас .Ако все пак не сте удовлетворени от покупката имате право на рекламация при следните условия:

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ
Според Закона за защита на потребителите  може да върнете или замените закупената стока в 14 дневен срок от датата на получаването-14 календарни дни включително деня на получаването. При условие, че стоката бъде върната във вида, в който е получена и без да е ползвана, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена,няма мирис на цигари или парфюми по нея).

2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.Ако опаковката,в която е изпратена роклята е смачкана няма да приемем връщане на продукта.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента като към тях се добавят и транспортните разходи за получаване ако не са били заплатени преди това.

5.Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна след като се уверим в нейната цялост.

6.Ако състоянието ,в което ни връщате продукта или продуктите не отговаря на горепосочените условия  ние ще ви го върнем като разходите за връщане ще са отново за ваша сметка ,а сумата с която сте го /ги закупили става невъзвращаема.

7.Веднага след като получим изпратения от Вас артикул за подмяна при положение ,че отговаря на посочените по- горе условия ще ви възстановим сумата по банков път до 30 календарни дни.Сумите се възстановяват само по банков път .Не възстановяваме суми с наложен платеж .Ако изпратите пратката с наложен платеж ще ви бъде върната обратно за ваша сметка и сумата по нея остава невъзвръщаема.

8.balnirokli.net не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на артикулите дължащи се на различните монитори и техните екранни настройки !Не приемаме връщане  и рекламации по отношение на цвета след като сте приели артикула след преглед на стоката  !

 

9.При неизпълнение на някое от условията balnirokli.net си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не възстанови направените разходи за закупуването й от Клиента. 

10.Balnirokli.net си запазва правото да откаже връщане на стоката в други случаи, които не са упоменати в условията за връщане.

Клиентът е длъжен да уведоми писмено за желанието си да върне стоката на информационния мейл на сайта  до 2 /два/дни след получаване/включително деня на получаване/,да има основателна причина за връщане/тъй като роклите се доставят специално за вас по ваша индивидуална поръчка / и да посочи лична банкова сметка ,по която да бъде възстановена сумата.Запазваме си правото да откажем връщане на клиенти,които злоупотребяват умишлено с правото на връщане/носене за специален повод и връщане след това/,тъй като продуктите са специфични и остават непродаваеми.

В случай на връщане на доставен вече продукт и при спазване на условията за вида на стоката и опаковката, описани по-горе, balnirokli.net възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 30-дневния законово установен срок, като всички разходи, които клиентът е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката, са за сметка на клиента. Сумата се възстановява по банков път по посочена от клиента банкова сметка. Банковата сметка на лицето извършило покупката трябва да бъде посочена до 3 дни/включително денят на получаване  /на пратката от наша страна.Няма право на рекламация лице, което се явява трета страна при получаването на пратката и не е основния платец по нея.

 Пратка получена след 14 дневния срок /14 календарни дни от деня на получаване включително/се връща обратно на подателя.Ако до 3 дни/включително денят на получаване/ след приемане на върната пратка от наша страна не получим банкова сметка на клиента направил поръчката ,по която да възстановим сумата пратката се връща обратно на подателя за негова сметка и сумата остава невъзвръщаема.

Адрес за връщане на пратки:  София ПК 1784 до поискване за Даниел Тодоров

За пратки, които достигнат до нас в повредена оригинална опаковка ние намаляваме с 15 % рекламационната сума за всяка повредена или унищожена опаковка.

Пратката с върната стока, която поради неподходяща опаковка се е повредила по време на транспорта, ще бъде върната на клиента за негова сметка.

При отказ за приемане на пратката предплатата/капарото не се възстановява.

При отказ от поръчка по желание на купувача по каквито и да е причини след направена предплата капарото/предплатата не се възстановява.

Според чл. 93 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД) "задатъкът служи за доказателство, че е сключен договорът и обезпечава неговото изпълнение". При сключване на сделката задатъкът (капарото) се приспада от договорената цена. При неспазване на сделката виновната страна дължи обезпечение на изправната. Ако купувачът се откаже, капарото остава за продавача.

Ако продавачът се откаже, купувачът получава капарото.


НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ:

- продукти поръчани по индивидуална поръчка

- рекламации по отношение на цвета или обявяване на дефекти след като продукта е получен с опция за преглед на стоката

Продукти с размери 6XL,7XL  се доставят по индивидуална поръчка и не подлежат на връщане,a само на замяна.

Продукти поръчани с промоционален код за намаление !


 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Balnirokli.net се задължава да защитава личната информация.Използваме я само за обработка на поръчките и за връзка с вас.Тази информация е строго конфиденциална и не се предоставя на трети страни.Никой не може да редактира личната ви информация без да знае потребителското ви име и парола.

 


 

 balnirokli.net си запазва правото да променя общите условия на ползване без да изпраща уведомителни писма до потребителите.С регистрацията в сайта и направена от вас поръчка вие удостоверявате вашето съгласие с тези уловия.

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА БАЛНИ РОКЛИ,ВЕЧЕРНИ РОКЛИ,ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ ,АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИДОСТАВКАТА НА РОКЛИТЕ Е ДО 20 РАБОТНИ ДНИ!С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ БИСКВИТКИ