Модата е циклична, и класическият стил е най-печелившата инвестиция в гардероба ви. balnirokli.net предлага чудесни снимки на легендарните красиви жени,с идеи от техния стил може да подчертаете вашата индивидуалност.

1.Одри Хепбърн

Скъсен Топ

Одри Хепбърн

Модерният скъсен топ или скъсено сако от филма "Закуска в Тифани" ще наблегне на формата на тялото ви ще направи вашият имидж на невероятно женствена дама. Не забравяйте, че скъсените сака се комбнират по-къса пола или панталон с висока талия.

2.София Лорен

Наситени цветове и Подчертана Талия

софия лорен

Основното правило на София Лорен стила това са дрехи, като наблягат на предимствата скриват недостатъците на фигурата. Италианската дива винаги знае как да направи впечатление.

3.Елизабет Тейлър

Пищни Поли

елизабет тейлър

Страстната актриса даде своето предпочитание за буйни поли под коляното, както за официални поводи така и в ежедневието. Един от най-женствените дрехи в гардероба, които определено трябва да имате.

4.Грейс Кели

Чанта Кели

грейс кели

Известната чанта "Кели" е призната за стандарт на изискан стил. Историята започва с една чанта снимана в списание Life, снимката е във всички световни медии, и в 50-те години става популярна чантата, която е модерна и до днес.

5.Бриджит Бардо

Лента в Косата

Бриджит Бардо

Много уроци по стил можем вземен от тази зашеметяваща жена, но най-отличителната черта на образа й беше, разбира се, нейната прическа с лента в косата.

6.Мерилин Монро

Права рокля с изрязано деколте

Мерилин Монро

Тази рокля е моден титуляр в продължение на много години и е неразделна част от гардероба на жените. Мерилин имаше специална страст за рокли и си струва да отбележем, че тя изглеждаше страхотно.

7.Катрин Хепбърн

Панталон с висока талия, класически риза

Катрин Хепбърн

Катрин Хепбърн намери вдъхновение в дрехи с елементи в мъжки стил, може би заради това, че имаше зашеметяващ успех с противоположния пол.

8.Жаклин Кенеди

Черно поло и часовник с кожена каишка

Жаклин Кенеди

Жаклин призова да се инвестира в качествени основни неща, и тя е абсолютно прав: основните неща е по-добре да се купят с добро качество, а след на въпроса "Какво да облека?" Престава да ви притеснява и че винаги ще изглеждате луксозно без да губите време.

9.Джейн Биркин

Избелели дънки и равни обувки-балеринки

Джейн Биркин

Изгорените скъсани дънки са отново на мода този сезон, и балетните обувки - идеалното допълнение към тях.

10.Джоузефин Бейкър

джозефина Бейкър

Джоузефин беше убедена, че кожената яка може да направи всекидневния имидж и вечерния имидж на всяка една жена елегантен и красив. И така хубаво е да следвате тази тенденция с настъпването на студеното време!

11.Марлене Дитрих

Риза, панталони , лачени обувки стил Oxfords

Марлене Дитрих

Докато Катрин Хепбърн, се вдъхновява от мъжки облекла, Дитрих буквално взима назаем неща от мъжкия гардероб. Колкото и парадоксално да звучи, но е в състояние да даде на тези вещи сексуалността и женствеността на жената.

12.Даяна Рос

Блясък и Кожи

Даяна РОс

Тенденцията на 80 завръща при нас, и вие може да се въплатите в образа, създаден от дивата за предстоящите празници.

13.Грейс Джоунс

Кожено Яке

Грейс Джоунс

Тази актриса, модел и поп икона на поп -културата от 80 те години доказва, че кожените якета никога не излизат от мода.

14.Принцеса Даяна

Шотладнско Каре

Принцеса даяна

Тренда е наложен от кралица Виктория, а днес шотландското каре е запазило своята актуалност. Принцеса Даяна обичаше прости, но елегантни неща, което е и причината за ежедневни поводи тя да избира този десен.

15.Кейт Мидълтън

Елегантността е в Простите Неща

Кейт Мидълтън

Също като принцеса Даяна, Кейт има уникална способност: да носи прости неща, и в същото време да изглежда елегантно. Дрехи, които не привличат твърде много внимание, ще помогнат да се съсредоточиъе върху косата си и грима си.

Четете още -Може ли да се отслабне дори с лоша наследственост

11 Навика,Които засилват Метаболизма