Първото нещо,което елегантните дами никога няма да носят ,особено се отнася за пълните жени ,не мога да го разбера ,но го виждам навсякъде това са дрехи за гимнастика- клин ,бюстие,когато не сте в залата за спорт  ,не тичате в парка и не сте на занятие по йога.Да сте в самолета с клин или с екипа си за йога ...ЗАЩО???Може ли моля да ми обясните логиката на това/??Да,може да са ви удобни ,но във всеки случай клиновете не са най-удобните панталони за пътуване.Има други много по-удобни панталони,много по-стилни и шик,но вие сте решили да носите вместо тях тези клинчета.


Няма логика,защото това са спортни екипи,екипировка за спорт. Хората са станали твърде мързеливи.Не се стараят да подбират подходящи дрехи,да си оправят косата ,за да изглеждат представително. Но истински елегантните дами не носят спортни екипи извън залата.
Номер две и това е класика от 2010 година,но все още виждам да се носи - рокля бандаж и не разбирам защо???


Тя е толкова демоде...Никога истинска дама няма да носи подобна ластична рокля бандаж ,защото тя показва прекалено много извивки,голяма част от бедрата,тази рокля разкрива всичко на показ.Роклята бандаж наистина е евтин подпис и ако жената я носи тя понижава своята представителност и изглежда евтино и това е голямо НЕ!


Номер три ! Не съм голям фен на младежката мода, кроп топ/изрязаното бюстие/ е твърде младежко и независимо колко сте възрастна не мисля,че трябва да носите подобни потничета .


Не е класическо,не е стилно,изглежда прекалено евтино.Всички масови магазини ги продават ,жените ги носят с клинове,джинси ,но в тях няма нищо луксозно,стилно или елегантно ,затова не ви ги препоръчвам. Ако кожата на корема ви не е много стегната стойте далече от кроп топовете ако искате да сте елегантна.Има няколко вида кроп-топове ,които са елегантни.Те са в комбинация с пола или панталон от същата материя,но с висока талия.Изработени от скъпи,луксозни материи,а не обикновените памучни топове,тези са ок.Затова бъдете сигурни,че спазвате правилата.Номер четири- принтовете с анимационни герои или животни- Мики маус,Снупи,Бети Буу,Хелоу Кити,Фламинго,пеперуди- всичко това изглежда твърде младежко и не е дамско.Дори в домашните си дрехи,пижамите стойте надалеч от  тези анимационни принтове,фламинго,лъвчета и т.нНомер пет- тениски.За мен за елегантния гардероб не е достатъчно елегантно ,не е подходящо да се носят тениски в офиса,за официална вечеря,за парти.


Тениските са твърде обикновени,за домашно облекло са ОК,може да носите тениска като чистите къщата си,като работите в градината,когато правите някаква работа ,с която лесно бихте се изцапали.Тогава да ,тениската е подходяща. Но ако искате да сте елегантна,да сте облечена добре и да изглеждате елегантно стойте далече от дънките и тениските като манталитет,защото са твърде обикновени,не са шик и няма да ви направят представителни.


Номер 6 -Скъсани дънки !Кой измисли тази мода със скъсаните дънки? ЗАЩО???Какво е красиво в скъсаните дънки???Особено тези с големите дупки? Не са изтънчени, не са елегантни,изглеждат евтино,ужасно всъщност.Но някои хора много ги харесват и ако това  е вашият стил,но ако искате да сте елегантни и изискани скъсаните дънки не попадат в тази категория.Номер 7 - дънковите шорти.


Те са много популярни през лятото,защото са лесни за носене,леки,но са твърде обикновени,ежедневни и не ви ги препоръчвам ако искате да сте изтънчени и елегантни.Всъщност аз харесвам дънкови шорти,но препоръчвам не сините ,а белите .Мисля,че белите дънки изглеждат много по-елегантни от денима.Така ,че ако сте обсебени от дънките поне носете бели.Това ще ви направи да изглеждате по-скъпо,отколкото ако носите обикновен син деним.И ако става дума за формата на тези дънкови шорти не показвайте цялото си дупе навън.Дръжте се класически,дори ако отивате към дънковите шорти.


Номер 8 - чанти ,които изглеждат като чувал.Ако вашата чанта няма форма,губи цвета си ,кожата се е надраскала и захабила особено по ъглите,вашата чанта изглежда износена.И трябва да я изхвърлите. Вие трябва да разберете,чантата за жената е всичко.Тя е символ на благосъстоянието . И ако носите чанта,която изглежда като стар чувал,независимо дали е дизайнерска и струва скъпо,ще провали цялостното ви представяне.Няма да ви придаде никаква елегантност дори да е дизайнерска чанта.Не носете чанти,които изглеждат стари.Ако са изхабени - хвърляйте ги и продължете живота си с нова чанта.
Номер 9- Модата на 90те.

Тази ужасна гръндж-тенденция от 90 те все още е тук и се залепва като лепило,виждаме я навсякъде.Няма нищо елегантно в 90 те.Ако става дума за бомбер якетата,за клинчетата за колоездене...мислите ли,че са елегантни? Или тия чокър колиета слава богу не ги виждаме напоследък. Дори през 90 те жените ,които са били елегантни не са ги носили,та защо сега през 2021 трябва да ги носим??Те изглеждат евтино,извинявам се ,но е така.Жените от висшето общество не ги носят.Номер 10 - Неизгладени дрехи.

Елегантните жени не носят измачкани дрехи.Елегантните жени не напускат дома си ако имат неизгладена дреха.Хората са мързеливи и не си гладят дрехите,но ако искаш да си елегантна,изтънчена,не може да си позволиш да бъдеш мързелива.Инвестирайте в парна ютия и я използвайте.


Тромбоза- Седем Ранни Симптоми,които не бива да се пропускат


Мед или Захар: Какво да изберем ?


Какви Якета ще са модерни през 2021-2022?

Минимализъм в Облеклото- Тенденции и Модни марки

Психология на Цветовете в Облеклото

Домашна рецепта за Пречистване на Белите Дробове-д-р Неделя Щонова

Как да превърнем Кълновете от Картофи в лекарство

Зелен чай за Отслабване

Модерни златисти дрехи и аксесоари

Модерни рокли и топове с тънки презрамки

Портрет по Снимка от Художник с международни награди