Как Чантата да Изглежда Скъпо за Малко Пари

Няма универсална рецепта как да изгледжате за милион при малък бюджет.А в случай с покупка на чантта е още по-трудно да се дават някакви съвети,тъй като евтиният аксесоар 
не може да изглежда скъпо.Но все пак има детайли на които си струва да обърнете внимание и тогава може да се съревновавате с модерните в момента дами.

 

Минимализъм при детайлите 
При чантите ,както и при връхните дрехи важи правилото- колкото по-малко декоративни елементи има,толкова по-добре.Ако има цип нека бъде само един и нищо друго.Ако сте купили модел
украсен с писклюли ,то свалете фигурката ,която е в комплекта.Купете си чанта,която няма излишни декорации,така при всякакви дрехи може да изглеждате достойно.

Матова Кожа вместо Лакирана

Дизайнерите нямат нищо против дрехите в лак,но при чантите настоятелно съветват да се избягва подобен вид- в повечето случаи те изглеждат вулгарно.При това на гладката кожа винаги може да оставите следи на 
пвърхността.Не на черното.Евтината чанта лесно се съсипва -тъмният пигмент стремително се изтрива ,шевовете започват да просветляват.Ако нямате възможност да си купите скъпа черна чанта ,купете си в друг оттенък.
Тъмнозелена,тъмносиня ,изумрудено,бордо или шоколадово също са универсални цветове,както и черното ,при това са по-устойчиви на износване.

Твърдата Форма
Чантите от мека кожа с меко дъно бързо се износват и приемат неугледен вид.А ако сте свикнали да носите много вещи ,то бъдете готови в скоро време вашият аксесоар да се превърне в торба за пазар.
Твърдата форма не само ще удължи срока на годност на аксесоара,а и никой няма да забележи евтината ви чанта.

Ментета
Ментето винаги изглежда евтино.Избягвайте купуването на ментета.Дори ако ви изглеждат прилично,дори ако не струват много залагайте на качествени продукти.