Коя е последната дума в света на фризьорството? Цветна коса в бонбонени цветове! Търсенията в този стил могат да трансформират всяко облекло и да го превърнат в писък на модата. Това е смел и стилен начин да демонстрирате личността си и да фокусирате погледите на околните около вас. Въпреки това, преди да отворите бутилката боя, прочетете препоръките, така че такава зашеметяваща коса да прави правилното впечатление.

модерни прически цветно омбре

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ЦВЯТ

 • Изберете цвят, който ви харесва и в който ще се чувствате лесно. Предпочитайте неутрални пастелни цветове , като розово, прасковено, синьо, лилаво, мента. За по-спокойните цветове е по-лесно да изберете дрехи и аксесоари.
 • Изберете цвят в един тон. Ако искате да бъдете креативни и да боядисвате косата си в два различни цвята, тогава се уверете, че те са комбинирани помежду си, например, синьо с лилаво или синьо с розово. Не използвайте повече от два цвята.
 • Избраният цвят трябва да изглежда хармонично с тона на кожата. Тонът на кожата е основата за избора на цвят на косата, така че те трябва да са в хармония помежду си. Тонът на кожата ви е по-топъл, по-жълтеникав или е студен и розов? Колкото по-голям е контрастът между цвета на косата и тона на кожата, толкова по-ярки ще изглеждате. Ако изберете цвят, близък до цвят на очите или в хармония с него, външният вид ще бъде по-естествен. Всичко зависи от това какъв външен вид искате да получите.
 • Използвайте различни методи, за да подчертаете цвета на косата си. Помислете дали искате да боядисате косата си с нов цвят или просто да я оцветете. Методът за оцветяване Ombre позволява по-естествен ефект при смесване на цветове. В корените косата е по-тъмна, те постепенно изсветляват до краищата, като и двата цвята са в един и същи тон.
 • Говорете с вашия фризьор. Изборът на нов цвят на косата може да бъде ужасяваща и плашеща задача. Ако решите да използвате незаличима боя, тогава първо се консултирайте с вашия фризьор относно цвета и най-нежния начин на боядисване.За да постигнете цвят на бонбони, най-вероятно ще трябва да изсветлите косата си. Осветяването води до загуба на естествени масла от косата, причинявайки щети. Ето няколко съвета за възстановяване здравето на косата след изсветляване.
 • Колкото по-студено, толкова по-добре. Косата трябва да се измие със студена вода.
 • Използвайте шампоани без сулфати и парабени.
 • Извършвайте интензивни процедури за възстановяване на косата. Поне два пъти седмично.
 • Не мийте косата си всеки ден. Опитайте да направите почивка от няколко дни между шампоана. Ако косата ви бързо се замърси, използвайте сух шампоан (това може да бъде спасител).
 • Измийте косата с оцет след измиване. Проучванията показват, че прилагането на оцет върху току-що боядисана коса може да помогне за поддържане на цвета. Без фанатизъм.
 • Ограничете използването на горещи уреди. Например, изправители за коса или плоски ютии.
 • Използвайте серуми за коса. Серумите за коса ги предпазват по време на горещо оформяне. Те също така предпазват от кошмар като къдрене на коса!
 • Портрет по Снимка за Подарък- Уникална Изненада за Вашите Близки

  КАК ДА боядисате косата в БОНБОНЕН ЦВЯТ БЕЗ ИЗСВЕТЛЯВАНЕ

  Ако не искате да изсветлите косата си, тогава има алтернатива за вас:

 • Оцветяване на косата с тебешир . Това е бърза, лесна и евтина алтернатива на оцветяването на косата. Можете да го направите сами у дома и цветовете се отмиват.
 • Прикрепете цветни кичури към клипсите . Тези кичури ще придадат ярки цветове на косата ви, без да ги увреждате.

 

 

Как да Намалим Броят на Похапванията 5 Пъти?

Премахване на Стрии със Сода Бикарбонат

Предимствата на Розовата Сол от Хималаите

Как да забавим времето ? Защо когато остаряваме ни се струва,че времето се ускорява?

 

Портрет по Снимка за Подарък- Уникална Изненада за Вашите Близки