Най-ефективният начин да получите дълга мека гладка и здрава коса - магическа формула !

Желаете ли да имате дълги коси с дължината на Рапунцел? Ако изглежда, че косата ви просто не расте толкова бързо, колкото искате, не пропускайте сериите за подхранване за косата. И след това опитайте тези генииални предписания и съвети, за да получите по-дълга коса бързо.


Може да изглежда странно, но в случай, че се нуждаете от дълга коса, която е наистина здрава, трябва да премахнете цъфналите краища "Докато прическите не влияят на косата ви, за да расте по-бързо,  разделените краища създават запушвания, които разбиват косата ви", изяснява суперзвездата козметик Майкъл Дъняс. "Освобождаването от начупването дава ефекта,че косата ви расте по-бързо." Но всеки  разделен край, който се накъсва, може да накара косата ви да загуби дължина - също и блясък, обем и гладкост. Не сте сигурни колко редовно да подрязвате косата си? Имаме ръководство за това.

Красива Коса

Използвайте масло за подхранване на косата си.

Оставайки в леглото с несресани коси, може да изглеждате примамливи, когато сте изморени, но давайки на косата си няколко бързи удара с четката, може да бъде невероятно благополучно. "Започвайки от скалпа, използвайте четка, за да циркулирате надолу и да разпределите маслото  равномерно върху косата си, така че тя да остане нормално подхранена и омазнена. Наградата: Този прост навик всяка нощ помага за увеличаване на кръвообращението и притока на кръв и хранителни вещества към корените което помага да направите косата по-здрава и красива.Което ни подсеща ,че трябва да ...

Започнете от вътре, като ядете здравословни ястия!

Като имате дълга, твърда коса не може просто да разчитате  на това какви елементи поставяте върху косата си, тя допълнително разчита на това, което поставяте в тялото си. "За да усъвършенствате развитието и растежа на косата, трябва да" подсилите "косата отвътре", пояснява д-р Франческо Фуско, дерматолог и главен специалист по лечение на скалпа и косата. "Разширете  консумацията на протеини с допълнения като риба, боб, ядки ". Ако не сте любител на месото, не забравяйте да поддържате храненето си с високо съдържание на протеини - доктор Фуско предупреждава, че дамите, които не получават достатъчно от него, редовно се сблъскват със силен косопад.

Престанете да я манипулирате с топли стилизиращи инструменти!


 Най-големите виновници, които разрушават косата ви са вредите от горещите устройства-преси,електрически четки тип сешоар. "Спрете да оформяте косата си", предупреждава VIP козметикът Кен Павес. При невъзможността да използвате топло, Paves предлага да се намали температурата и да се използва непрекъсната термозащита, защото в противен случай рискувате да увредите космите  си и да предизвикате счупване и разцепване.

Намалете дозата на ежедневните почистващи препарати за коса

 "Използваннето на шампоан за измиване на косата няколко пъти седмично е допустимо", казва Павес. "Това позволява на обикновените ви масла да проникнат във вашата коса, като й позволяват да се хидратира и ремонтира." Но просто се уверете, че няма да дадете възможност за прекалено измиване - доктор Фуско предупреждава, че това може да доведе до излишък на омазняване, сърбеж по скалпа и пърхот.

Завършете душа с измиване на косата с хладка вода.


 Супер топъл душ не е подходящ за вашата коса-това носи допълнителен стрес и изсушаване на косъма. При миене използвайте хладка вода, предлага Paves. "Нещо повече, изплакнете с хладка вода, за да уплътните кожата на ноктите и да подсилите косата си, преди да я оформите."

Съсредоточете се върху това, как се чувства кожата Ви в следствие на използването на подходящи продукти.

 "Правите ли  кожата на лицето си да изглежда суха, дебела, восъчна, лепкава или мазна? Или, отново ли се чувствате деликатна, хидратирана,  и гъвкава?" Отнасяйте  се с косата си по начина, по който ще третирате кожата си - всичко, което се счита,че е вредно за кожата ,значи е вредно и за косата- това е още едно от вашите тайни правила! При изключителния случай, че вашите космени фоликули са запушени и задръстени от хиляди препарати и неподходящи продукти,това е изклчително важно правило.

Лилав Маникюр в Цвят Патладжан- великолепни идеи

30 Идеи за Морски Цветен Педикюр

Жълт Педикюр за лятото - Ярки и Нестандартни Идеи

Плодов Педикюр - 40 Креативни и Ярки Идеи

Изобличение в Инстаграм- Как Красавиците Изглеждат без филтри

Модна Визия в Син Цвят - зашеметяващи и ярки идеи

https://moneyamulet.ezoterikabg.net/

reduslim