5 правила за сериозна връзка.

Тези прости принципи за развитие на взаимоотношенията са тествани от човечеството в продължение на хиляди години.Те работят както в ранните етапи на развитие на отношенията, така и на етапа на възстановяване на вече прекъснати връзки.


Първо правило. ТОЙ е този, който тича след теб.Човек винаги трябва да е в позицията на ловец. Мислейки, че той е този, който върши цялата работа във връзката. Дори да сте заедно от 5 години. Тези. мъжът трябва да чувства, че той е този, който тича след вас. Той се опитва, той активно печели вниманието ви.Човек не се нуждае от някой, който тича след него. Затова го остави да тича след теб.

Второ правило. Вашите правила.Ако искате да бъдете нужни на един мъж, той трябва да играе по вашите правила. Поставете го в тази позиция. Запомнете 1 правило. Вие сте стойност. Сигурно те преследва.Веднага щом започнете да се адаптирате към него, вашата стойност за мъжа ще изчезне.

Трето правило. Той се бори за теб.Колкото повече един мъж се бори за теб, толкова по-необходима му ставаш. И нека го направи това мислено, просто с думи и, разбира се, с активни действия. Вашата стойност за него става все по-висока и по-висока.

Четвърто правило. Той инвестира във вас.Колкото повече човек инвестира във вас своето време, действия, пари, подаръци, толкова по-голяма е вашата значимост за него. Не, не можете да заемете позицията на държанка. Говорим за нормални, здрави взаимоотношения.

Пето правило. Колкото по-голяма е инвестицията, толкова по-голямо е признанието.Играта е много важна във взаимоотношенията. Благодарение на което те ще се развиват бързо.Ако човек получава ВСИЧКО, без да прави нищо за това, тогава защо изобщо трябва да се притеснява? В крайна сметка той вече е получил всичко необходимо.Следователно неговата инвестиция във вашата връзка трябва да е равна на нивото на внимание, признание и сексуална наличност, които той получава от вас.

29 Идеи за Коледен Новогодишен Маникюр

Вашият Перфектен Подарък според Зодията

40 Идеи за Коледен Маникюр със Снежинки

Какви са най-модерните продукти за отслабване

35 Идеи за Коледен Новогодишен Маникюр

Как да накараш мъж да тича след теб

Дигитална Телепатия

Тайната сила на татуировките -кръвна магия променяща живота

Портрет по снимка за подарък от художник с международни награди

Модерни средства за отслабване

Диети