Много жени нямат чувство за вроден вкус и са слабо ориентирани от модните тенденции. Въпреки това, знаейки подобни недостатъци за себе си, можете да се обърнете към стилист. Отчитайки типа фигура, той ще ви предложи идеалните модели дрехи, в които ще изглеждате безупречно и много достойно. Нека да разгледаме първите 5 признака на лош вкус при жените, от които да се отървете.

Деколте и мини едновременно

Момичетата, които искат да покажат дългите си и стройни крака с мини, не трябва да забравят, че съкратената дължина на полата изисква най-затворения връх. В противен случай с дълбоко деколте и мини пола рискувате да спечелите статут на „достъпно момиче“, от което трудно ще се отървете.

5 признака на лош вкус в облеклото,от които да се отървете

Вечерните дрехи в неподходящо време и място

Дамите, далеч от познаването на законите на стилистиката на облеклото, трудно се ориентират: какво и как да съчетават кадифени материи или лъскави елементи на облеклото през деня. Достатъчно е да използвате една вечерна рокля и минимум аксесоари. И е по-добре да оставите вечерни дрехи за предназначението им: за излизане вечер.

5 признака на лош вкус в облеклото,от които да се отървете

Дрехи неподходящи за Вашата Възраст

Модните стилисти обявиха умереността и краткостта като тенденция на годината. Възрастните жени не само трябва да искат да изглеждат по-млади, но и да уважават елегантната си възраст. Има много модели дрехи, които ще подчертаят достойнството на вашата фигура и женственост.

5 признака на лош вкус в облеклото,от които да се отървете

 

Прекалена страст към тенденциите

Дрехите, на първо място, трябва да рисуват жената и да я представят в най-добрата й форма. Желанието да се следват модните тенденции е напълно оправдано. Не трябва обаче да използвате всички тенденции в едно облекло. Това може да не ви подхожда по цветен тип и ще изглеждате просто нелепо.

5 признака на лош вкус в облеклото,от които да се отървете

Излагане на Показ на вашите прелести

Твърде дълбоко деколте, мини поли или къси шорти, които едва покриват дупето, са добри за сценични дейности и младежките тенденции. В ежедневието използването на такива облекла може да ви характеризира неблагоприятно. Трябва да се помни, че облеклото трябва да се подбира според обстановката и ситуацията. За да създадат идеални образи, жените трябва да се придържат към общоприетите норми. Това изобщо не означава, че те трябва да загубят своята индивидуалност. Основното е, че в преследване на стилна визия, дамите не губят външното си достойнство и елегантност.

5 признака на лош вкус в облеклото,от които да се отървете

Лилав Маникюр в Цвят Патладжан- великолепни идеи

30 Идеи за Морски Цветен Педикюр

Жълт Педикюр за лятото - Ярки и Нестандартни Идеи

Плодов Педикюр - 40 Креативни и Ярки Идеи

Изобличение в Инстаграм- Как Красавиците Изглеждат без филтри

Модна Визия в Син Цвят - зашеметяващи и ярки идеи

https://moneyamulet.ezoterikabg.net/

reduslim