Menu
Your Cart

Често Задавани Въпроси

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ:

 

1.Къде се намира магазина?

МАГАЗИНЪТ Е ОН-ЛАЙН .Не поддържаме оф-лайн магазин и офис.

2.Може ли да пробвам роклята на място ?Къде да дойда?

Не ,няма такава възможност,поръчките са само он-лайн.

3.Имате ли магазин в Бургас,Велико Търново,София,Пловдив,Ямбол,Варна,Горна Оряховица ,Тутракан ,Симитли или Дряново?

Не .Поръчките са само он-лайн .

4.Ще ми стане ли роклята ?


В описанието на всяка рокля има таблица с размери,ако размерите ви отговарят на размерите в таблицата роклята ще ви стане,ако не отговарят няма да ви бъде по мярка.

5.Мога ли да върна роклята?

Да ,може да я върнете ако имате основателна причина и само ако е в във вида  в който сте я получили-не е скъсана,надраскана,носена,прана,гладена,няма следи от мирис на цигари и парфюми по нея,със запазена оригинална опаковка.Трябва писмено да ни уведомите и да опишете причината.Mатериалите ,от които е изработена всяка рокля са много точно и ясно посочени в описанието към всеки продукт.Моля четете внимателно описанията на роклите преди да поръчвате !Връщане се приема само веднъж .Ако искате да замените роклята с друга може да направите само една замяна.Второ връщане на заменена рокля не се приема.При замяна доставките за ваша сметка.Ако са изтекли 14 календарни дни от деня на получаване включително замяна или връщане не се приемат.Имайте предвид ,че голяма част от роклите,особено късите са подходящи за млади момичета и ако сте на средна възраст няма да ви стоят добре.Ако роклята ви е малко по-широка това не е основателна  причина за връщане- обърнете се към шивашко ателие за корекции.Трудно е с поръчка от разстояние роклята да ви бъде точно по мярка.Нормално е да изисква корекции.Моля прочетете условията за ползване.

6.Ще ми върнете ли парите ?

Да,сумата за роклята ще ви бъде възстановена  без 20 % от сумата ,която покрива разходите за опаковка,доставка и връщане обратно до склада в чужбина.

7.Как ще ми върнете парите ?

Парите ще ви бъдат преведени по вашата банкова сметка.

8.Нямам банкова сметка не може ли със запис или наложен платеж?

Не ,не може.Сумите се възстановяват само по банков път.Банкова сметка може да си откриете в най-близкия до вас банков клон.

Ако изпратите роклята с наложен платеж пратката ще ви бъде върната обратно.Суми се възстановяват само и единствено по банков път след като сме получили

роклята и сме се уверили в нейната цялост.

9.Може ли да ми ушиете рокля по мой размер или по мой модел ?

За съжаление няма такава възможност.

Доставят се само роклите,които са на снимките в размерите ,които са посочени в таблицата към всеки модел.

10.Може ли да си поръчам плат?Може ли да си поръчам камъни за рокля ?

Не е възможно.

11.Може ли роклята да дойде до края на седмицата ,че ми трябва спешно?

Не .Срокът за доставка е 14 работни дни.Съботите и неделите са почивни дни и не се броят.Бройте само работните дни от седмицата.Роклите се доставят само след превод на част от сумата.Ако сте поръчали например на 10.03 ,а сте преведи сумата на 17 .03- бройте 14 работни дни от 17 .03 нататък ,а не от 10.03 ,понеже поръчки се обработват само след получаване на сумата.Ако ви трябва за някакъв повод на определна дата направете си сметка и не се бавете с превода на сумата.Няма как да ви бъде доставена по-рано ,ако се забавите 1 седмица с превода.Моля не се обаждайте да питате защо не ви е доставена след като вие сте се забавили 7 дни с превода.Роклите се доставят до 14 работни дни само след превода на сумата ,броени от деня ,в кояйто сме получили превода.

Ако настоявате да ви бъде доставена  по- рано разберете ,че  не винаги има такава възможност ,но ако все пак има такава и  роклята е пристигнала в петък при нас  и настоявате  да ви бъде доставена на следващия ден - в събота -за малките населени места/ селата/ доставка е възможна само с куриерска фирма "Европът" цената за експресна доставка се заплаща от вас  и е 38 лева.

Другите куриерски фирми не обслужват всички малки населени места/за по-голямата част селата няма разнос  в събота/ и не е възможно да ви бъде изпратена по-евтино с Еконт или Спиди.


12.Правите ли корекции ?

Не е възможно да се правят корекции на роклите от разстояние.Обърнете се към шивач във вашето населено място за корекции.

13.Роклята същата ли е като на снимката ?

Стараем се да представяме продуктите максимално точно, за да избегнем разочарования!

Искаме да ви направим щастливи ,а не да останете разочаровани и тъжни !

Роклята ще бъде точно каквато е на снимката ,цветът може да има малка разлика поради разликите в цветовите настройки на фотоапарата с който е снимано и настройката на различните монитори ,но тази разлика би била минимална.Не носим отговорност за възможни разлики в цветовете на артикулите дължащи се на различните монитори и техните екранни настройки !Не винаги цветовете могат да бъдат 100 % идентични със снимката,тъй като снимките се правят в студио при специално осветление,а и всеки компютърен монитор  е с различни настройки- на някои монитори може цветът да е по-светъл,на други по-тъмен.

Моля преди да поръчате прочетете описанието на продукта внимателно!.Описанието е максимално точно именно ,за да избегнем разочарованието ви.Ако вие си представяте нещо различно от описаното и сниманото  нямаме вина.Изпращаме ви продуктът ,който е описан и сниман. Ако дължината на роклята е 150 см ,а вие сте висока 155 см ,логично е преди да поръчате да прецените ,че роклята ще ви е прекалено дълга,за да си спестите излишни разходи за връщане и фрустрация относно он-лайн пазаруването.Ако роклята е описана ,че е изработена от микрофибър,а вие си представяте сатен - ние нямаме никаква вина ,че притежавате богато въображение.Моля ,четете внимателно описанията преди да поръчвате.

Освен това получавате артикула с опция отвори преди да платиш ,за да се уверите ,че получавате този модел ,който сте си поръчали.

Ако имате въпроси  и колебания относно даден артикул, моля задайте ги на мейла преди да поръчате!Ще ви дадем възможно най- изчерпателна информация.Не искаме да ви подведем да купите нещо нежелано и да се чувствате разочаровани.Опитваме се да описваме артикулите  подробно по най-достоверния начин.

Ние не сме производители!Нямаме участие в изработката на продуктите.

Представяме продукти на различни производители !

Нямаме вина ,ако качеството на някой продукт ,не отговаря на очакванията Ви.

Нашето задължение към вас  е да ви доставим продукта от снимката.

Доставяме Ви атрикули,които сте си поръчали по ваше желание !

Ако не сте доволни може да ги върнете като спазите условията за връщане .

 

13.Кога ще си получа роклята ?

Моля пребройте колко дни са минали от вашата поръчка - ако все още не са изминали 14 работни дни ,значи трябва да изчакате.Не бройте съботите и неделите като работни дни.Ако не сте направили предварително плащане на 15 % сумата по банков път поръчката ви няма да бъде изпълнена,не ни се обаждайте да питате къде ви е роклята.Доставят се само рокли,които са заплатени предварително!Прочетете повече за поръчки и доставки.

14.Не може ли да ми пратите рокля без да превеждам капаро?Откъде накъде ми искате да плащам предварително ?Защо да превеждам пари авансово?

За съжаление имаме случаи ,когато момичета - клиенти-фантоми се обаждат и искат доставка,след което се отказват без да ни уведомят .Разходите за куриер с наложен платеж са високи  за суми над 100 лева,изпращаме ви роклята опакована в луксозна кутия,която при транспортиране се поврежда и не може да се ползва отново,всичко това ако се откажете са излишни разходи за наша сметка,които бихме желали да си спестим.За това изискваме 15 % от сумата като гаранция ,че тези разходи ще бъдат покрити.Никой не би желал да изпраща пратки на несериозни или несъществуващи потребители.Съгласете се ,че просто едно кликване на сайта не е гаранция ,че потребителят желае да закупи продукт и е готов да го заплати.

15.Как ще разберете ,че  точно аз съм превела сумата за капарото ?

Направете превода с имената ,с които сте направили поръчката си.

Ако друг прави превода от ваше име в описание за плащане нека да напише номера на поръчката ви .

16.Може ли да ми изпратите рокля да я пробвам?

Не .Не изпращаме рокли за проба.Роклята може да бъде повредена при пробата ,например да скъсате цип ,

а и самите вие не бихте искали да купите рокля,пробвана от няколко момичета преди вас ,нали ?

17.Реших да се откажа от поръчката ,ще ми върнете ли капарото?

Ако се отказвате от поръчка по ваше желание ,защото например искате роклята да ви бъде доставена за 10 дни ,а не за 14 работни дни ,както е обявено в условията за ползване 

капарото не се въстановява.

18.Харесах си рокля ,която е изчерпана .Може ли да си я поръчам ?

Изпратете ни мейл с линк към модела,който ви интересува.Ще проверим за наличност и ако в момента отново има ушити ще ви уведомим.

19.Може ли да ми изпратите няколко рокли ,за да си избера една от тях?

Не е възможно.Роклите се доставят само по поръчка.Ако ги заплатите всичките тогава можем да ви ги поръчаме ,но не и да изберете само една от тях.

20.Вчера преведох сумата ,но днес още поръчката ми все още е със статус "Очаква плащане "?

Банковите извлечения идват на следващия ден ,а ако сте превели парите от друга банка ,не през ПИБ превода се появява след  2 работни дни.

Не се притеснявайте и не изпадайте в паника ,веднага щом транзакцията е завършена ще получите потвърждение по мейла и поръчката ви ще започне да се обработва.

21.Направих поръчка, защо не ми се обаждате по телефона ?

Не сме привърженици на агресивния маркетинг,няма да ви се обаждаме и да ви притискаме да купувате на всяка цена ако не сте сигурни дали желаете поръчката да се изпълни .Изпращаме мейл за потвърждение ,ако няма превод на сумата ,поръчката се счита за невалидна и не се изпълнява.Моля проверявайте си мейла .

22.Страхувам се да поръчам он-лайн.

Страховете ви са неоснователни ,но ако имате такива потърсете други варианти за пазаруване.Ползването на сайта е само и единствено по ваше желание.Продуктите се доставят само по ваше желание .

Много момичета  ни се обаждат единствено ,за да ни споделят колко ги е страх да си поръчат рокля,която са харесали.Моля разбрете -няма как да се преборим с вашите страхове-те са ваш личен проблем,с който сами трябва да се справите!Няма как да ви накараме насила да купите нещо или да ви променим мисловната нагласа.Обаждането ,за да споделите ,че ви е страх е излишно.Моля не губете нашето и вашето време .Не сме привърженици на агресивния маркетинг и не очаквайте да ви  се обаждаме и да ви притискаме да купите нещо насила.

Ние не сме производители ! Нямаме участие в изработката на продуктите !

Представяме продукти на различни производители !

Нямаме вина ,ако качеството на някой продукт ,не отговаря на очакванията Ви.

Нашето задължение към вас  е да ви доставим продукта от снимката.

Доставяме Ви артикули,които сте си поръчали по ваше желание !

Ако не сте доволни може да ги върнете като спазите условията за връщане .

 

Ако не сте намерили отговорите на въпросите ,които ви интересуват обадете се или ни пишете на мейла или във формата за контакт.

Приятно пазаруване !


 


 

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА БАЛНИ РОКЛИ,ВЕЧЕРНИ РОКЛИ,ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ ,АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИДОСТАВКАТА НА РОКЛИТЕ Е ДО 20 РАБОТНИ ДНИ!С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ БИСКВИТКИ