Как да носим леопардов принт през 2024 г

Някак си се случи, че мнозина започнаха да се отнасят към леопардовия принт с леко презрение. Очевидно това се е случило след вълна от популярност през 2022 г. Честно казано, аз също бях от хората, които не можеха да понасят щампа с лъв, защото беше буквално на всеки втори човек. Но времето мина и сега аз самият поръчвам модни леопардови дънки. Като цяло смених обувките си навреме - точно както той започна да се появява по-рядко при модата.Ако и вие внезапно сте се влюбили в леопардовия принт, тогава ще ви кажа как да го носите тази година:▪️Първото правило на стилната визия с леопардов принт е умереността. Дори само един акцент в ансамбъла може да направи изявление. Опитайте се да започнете с малко: аксесоарите с леопардов принт, било то колан, шал или чанта, ще добавят пикантност към вашия външен вид, без да го претоварват.


▪️Втората тайна е съвместимостта. Леопардовият принт хармонизира идеално с изчистени вещи в спокойни нюанси. Бежови, черни, тъмнозелени или дори пастелни цветове могат да бъдат идеалният фон за вашия акцент с леопардов принт. Това правило работи обратното: дънките с леопард или рокля ще изглеждат особено изгодни, когато се съчетаят с основни елементи.


▪️Не на последно място, не се страхувайте да комбинирате леопардов принт с други модели. Раета, карета или дори други видове животински щампи могат да изглеждат много естествени до леопард, ако ги изберете в подобна цветова схема.

Как да премахнем мазнините от корема и бедрата

Причини за прекомерното преяждане

7 етапа на любовта

Какви чанти са модерни

5 правила за сериозна връзка

Портрет по снимка за подарък от художник с международни награди

Защо се оказах в отношения с манипулатор

Как да накараш мъж да тича след теб

Дизайнерски бални рокли 2024 Тенденции

Контрол над биополето и аурата

Дигитална телепатия