Има няколко метода за намаляване на симптомите на махмурлук.

Махмурлукът не се случва просто като главоболие. Търсенето на лекарство за махмурлук е до голяма степен твърде късно. Профилактиката е от ключово значение, но има няколко неща, които могат да бъдат направени, за да помогнете да преминете през деня, след като сте пили твърде много.


Стъпка 1: Профилактика

Яжте

Едно от най-добрите неща, които трябва да направите преди да пиете, е да ядете обилно . Ако не можете да погълнете фъстъците, пуканките или каквато и да е друга храна, която се предлага там, където пиете.

Пиенето на гладно е неразумно.

Пийте вода

 Изпиването на литър вода преди първата напитка ще даде на тялото ви необходимата течност и ще помогне да се отклони абсорбцията на алкохол във вашата система.


Стъпка 2: По време

Контролирайте приема си на алкохол

Опитайте се да пиете само една алкохолна напитка на час. Придържането към една и съща напитка през цялата нощ води до по-малко усложнения по-късно.

Изберете разумно

Червеното вино и други тъмни напитки обикновено водят до по-голям шанс за махмурлук. Колкото по-евтин е алкохолът, толкова повече токсичен и по този начин имате по-голям шанс за махмурлук.

Алтернативни напитки

Пиенето на вода или сок между алкохола ще ви поддържа хидратирани (алкохолът е диуретик и премахва повече течности от вас, отколкото внася). Черният дроб се нуждае от вода, за да отстрани токсините от тялото (да, алкохолът е токсин) и колкото по-скоро черният дроб може да работи, толкова по-добре.Стъпка 3: След

Хидратиране

Пийте литър вода, сок или газирана напитка. Току-що сте се дехидратирали, така че ако не сте планирали да пиете вода преди и по време на пиенето на алкохол, трябва да наваксате сега. . Повечето помощници за махмурлук просто осигуряват електролити заедно с водата, която пиете, за да осигурят същата помощ за възстановяване като обикновена чаша сок.

Укрепване

Вземете мултивитамин вместо аспирин или ацетаминофен. Вероятно сте уринирали много, така че витамините във вашата система са били измити.

Яжте

Много хора се кълнат, че ядат нещо преди лягане след нощта на обилно пиене. Често се предлага парче хляб.Стъпка 4: Отказ от отговорност

Алкохолът е наркотик. Моля, консумирайте алкохол само ако това е добре за вас. Пиенето на алкохол е много опасно. Помислете за семейната си история, защото част от рисковите фактори за алкохолизъм е вашето наследство. Не консумирайте алкохол, ако сте бременна или кърмите. Никога не пийте и не шофирайте.

 Знайте лимита си.Всеки човек е различен и много хора са намерили алтернативни начини за намаляване на симптомите си. (Опитвам се да пия само  ирландски, немски, английски, шотландски, холандски напитка, изглежда, че помага.)

Единственият сигурен начин да избегнете махмурлука е да не пиете.

Маска за Омекотяване на Косата

Вашият Перфектен Подарък Според Зодията

Тест Целувка- Какво разкриват Устните ви за вас ?

Как да привлечем късмет и богатство?

Крем за стягане и уголемяване на бюста

Портрет по Снимка за Подарък

Модерни Зимни Кожени Палта