Menu
Your Cart

Психология RSS Feed

Забавна Психология

Съвети за жената ,психологически тестове,трикове и съвети за по-добра комуникация и самочувствие.
 

31 Oct Тест Целувка.Какво Разкриват Устните ви за вас
0 1204
Какво могат да кажат устните ви за вас? Мъжете толкова обичат да им се възхищават, че едно е ясно - те говорят за любов! Но от психологическа гледна точка те разкриват и много интересни и подсъзнателни тайни за вас! Опитайте се да прочетете характера..
17 Sep Какво Разкрива Формата на Веждите за Една Жена
admin 0 2149
Не е тайна, че веждите са предназначени да предпазват очите от пот и влага. Те също играят важна роля в изразяването на емоции като гняв или изненада. Но красивата половина на човечеството е добавила още една интересна функция към веждите - себеизраз..
10 Oct Топ 10 Неща в Съвременните Момичета ,които Дразнят Мъжете
admin 0 1200
Топ 10 неща, които дразнят мъжете при съвременните момичетаВероятно всеки мъж мечтае, до него да е била не само най-красивата, дългокрака и просто чаровна млада дама, но и тази, която не би си позволила да му се качва на главата. Разбира се, ако ..
23 Nov ВИЖТЕ КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА ДЪЛЖИНАТА НА КОСАТА ЗА ВАШАТА ЛИЧНА ПЕРСОНАЛНОСТ
admin 0 3306
ВИЖТЕ КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА ДЪЛЖИНАТА НА КОСАТА ЗА ВАШАТА ЛИЧНА ПЕРСОНАЛНОСТ Докато дължината или стилът на вашата коса не я дефинира,но тя казва много за вашата личност.  Прическата ви може да даде на другите малко поглед към вашите предпочитания, неп..
30 Sep Тайната на Магнетизма . Какво Привлича Мъжете Неудържимо
admin 0 4685
Какво кара мъжете да си загубят ума по една жена? Защо често външната красота губи пред вътрешния магнетизъм ,който струи от една жена ? Каква е тази невидима сила ,поради която мъжа си загубва ума по една жена завинаги? Силата на жената е в нейната ..
01 Jun Кой е Подходящият Партньор според Зодията ?
admin 0 2532
Кой е Подходящият Партньор според Зодията ?От какъв партньор се нуждаем според зодията ,кой е този ,който си заслужава да изчакаме ,се питат астролозите от векове.Може да не вярваме в съществуването на сродна душа ,но едва ли някой може да отрече ,..
14 Mar Какво разкрива Формата на Вашия Нос за Вашата Личност ?
admin 0 7501
Какво разкрива Формата на Вашия Нос за Вашата Личност ?Много експерти смятат,че носа разкрива характерни черти за нашата личност. Разгледайте носа на човек,когато се срещате с него.Той може да ви разкрие много тайни .  1.Малък носТози но..
13 Mar Забавен Тест !Изберете Кафе и Вижте Прогнозата му !
admin 0 5036
Забавен Тест !Изберете Кафе и Вижте Прогнозата му ! Тестът няма да ви отнеме много време .Но ако имате нужда да предприемете важна стъпка в живота си,а се чувствате объркани той ще ви помогне  да вземете решение.Не съжалявайте ,че губите няколко ..
12 Aug Ето Защо не Трябва да Разказваме за Своите Планове
admin 0 4015
" Ако искате да разсмеете Бог- Разкажете му за вашите  планове " - казва поговорката .Наистина, понякога добре обмислените перспективи се сриват поради непредвидени обстоятелства .Или човек се оттегля от планираното .Оказва се, че през миналия ..
19 Jun Законът на Човешката Привлекателност,който Никой Не Знае
admin 0 4898
Законът на човешката привлекателност, който никой не знаеПовечето хора не знаят каква сила  наистина имат . Ние винаги вярваме, че ако нещо не е изненадващо, или необяснимо - чудо , с една дума - не е нищо друго освен една случайност . Това предпол..
17 Apr На Колко Години Изглеждаш?
admin 0 2941
На колко Години Изглеждам?Лъскавите списания,показващи последните модни тенденции се делят на три части: за 20 годишни, за 30 годишни и за 40 годишни.На страниците за тези ,които са навърили 40 години ,почти никога няма да видите рокли ,които са н..
11 Apr Единствената Причина за Вашата Постoянна Умора
admin 0 2805
Единствената причина за Вашата Постоянна УмораЗнаменитият учен Джеймс Клир сумирал всичко,което е известно на науката относно природата на съня и е дал препоръки колко точно време е нужно да спим, за да се чувстваме енергични и отпочинали. balni..
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА БАЛНИ РОКЛИ,ВЕЧЕРНИ РОКЛИ,ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ ,АБИТУРИЕНТСКИ РОКЛИДОСТАВКАТА НА РОКЛИТЕ Е ДО 20 РАБОТНИ ДНИ!С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ БИСКВИТКИ