Ламинирането на мигли е популярна процедура, която помага за възстановяване на миглите и привеждането им в страхотна форма. Миглите изглеждат здрави и поддържани и се отървавате от ежедневното задължение да нанасяте грим. Но, както всяка салонна услуга, ламинирането на миглите струва пари, така че трябва да харчите пари. Ако не сте готови да дадете пари за тази процедура, тогава можете да опитате да ламинирате миглите си към себе си у дома. Така вие не само спестявате пари, но и време!

Как да направите ламиниране на мигли с желатин

Една от най-популярните и популярни рецепти за домашно ламиниране е рецепта с желатин. Този продукт струва стотинка, така че няма въпрос за големи разходи. Процесът на ламиниране у дома е много прост. За това ще ви трябва: желатин.

Купуваме торбичка желатин в обикновен магазин. За процедурата ще ви трябват приблизително 15 грама.

60 мл вода. Ще трябва да се затопли до стайна температура.

2 супени лъжици балсам за коса.

Така ще направим нашата процедура не само козметична, но и подхранваща.

памучни подложки.

Те ще са необходими за премахване на грима, както и за защита на долния клепач. Те също ще премахнат желатина.

силиконови подложки.

Те са необходими, за да се прикрепи ресничките към тях с помощта на желатин.

Можете, разбира се, да усуквате ролките от памучни подложки, но подложките все още са по-удобни.

препарат за почистване.

За да премахнете грима от очите.

Всякакъв тоник.

Към тях обезмасляваме повърхността на процедурата.

Лек овлажнител. Ще го приложим след процедурата.

памучни тампони. Те биха приложили нашия състав.

Сега пристъпваме към етапите на тази процедура сами. Добавяме желатин към топла вода, разбъркваме старателно, за да няма бучки, и изчакваме пълно разтваряне. Добавете балсама и разбъркайте. Съставът за ламиниране е готов! Премахнете грима на очите с памучни подложки и обезмаслете клепачите. Под долните клепачи поставяме памучни подложки. Поставяме силиконови подложки върху горния клепач. С памучни пъпки нанесете състава върху миглите и прикрепете космите си към възглавницата.

Ако просто нанесете състав с памучен тампон върху разхлабени мигли, тогава е по-добре да легнете и да легнете, тъй като под тежестта на желатина клепачите ще са тежки. Чакаме 30 минути! Внимателно отстранете състава от миглите с памучни тампони, потопени в хладна вода.

 

Как да Направите Ламиниране на миглите у дома без желатин

Ако рецептата с желатин не е за вас, но искате да подсилите миглите и да им придадете добре поддържан вид, тогава е по-добре да опитате специална комбинация от масла

Така че ще ви трябва:

 

1 чаена лъжичка рициново масло. Той по чудо подсилва миглите и ги прави по-плътни.

1 чаена лъжичка прасковено масло. Съдържа ценни мастни киселини, които подхранват структурата на косата.

няколко капки витамин А и Е.

Това лекарство винаги може да се купи в аптека.

Просто смесете всички съставки и вашият състав за ламиниране на мигли у дома е готов.

Най-доброто време за прилагане е един час преди лягане.

Нанесете състава върху миглите с памучен тампон и оставете за един час.

Тогава не забравяйте да премахнете излишъка със салфетка! Трябва да правите тази процедура всяка вечер в продължение на един месец.

 

Портрет по Снимка за Подарък- Уникална Изненада за Вашите Близки

Продукти за ламиниране на мигли

За тези, които не са готови да правят процедурите самостоятелно, но искат да постигнат ефекта на ламинирането, има специални продукти, които ще помогнат да направите миглите по-здрави и да подобрите огъването. Безцветен туш с ефект на ламиниране. Тези тушове се нанасят като основа върху миглите, фиксират и придават желаното извиване, а също така ги правят по-плътни. Ако сте собственик на дълги гъсти мигли, тогава такава спирала ще ви бъде достатъчна, за да завършите грима си, а нанасянето на обикновена черна спирала не се изисква. Такъв туш за мигли може да се прилага и върху веждите, той перфектно изглажда веждите и придава форма. Един от най-популярните безцветни тушове е цветната спирала Avon trend trend. При сравнително ниска цена дава отлични резултати.

Ефект на ламиниране на маска и вежди. Такива тушове не само удължават миглите и правят красиви извивки, но и оцветяват. Благодарение на специален ламиниращ комплекс всяка мигли е покрита с тънък филм. Обикновено тези тушове съдържат много хранителни вещества и витамини, благодарение на които се постига хранителен ефект. Такава козметика може да се използва и за веждите. Ако решите да използвате такава спирала, тогава обърнете внимание на маскара Si Lashes Mascara Nourish Gel или Alvin D'or Cat Eye Look. Както можете да видите, процедурата за ламиниране на мигли може да се извърши и у дома. Но е важно да запомните, че народните средства не дават моментален резултат, така че трябва да сте търпеливи!

Модерни Прически в Бонбонени Цветове и Цветно Омбре

Топ 10 Неща в Съвременните Момичета,които Дразнят Мъжете

Модерни Прически за Среднодълга Коса 2020

Симптомите на Венозна Тромбоза в Краката

Портрет по Снимка за Подарък- Уникална Изненада за Вашите Близки