Всяка модерна жена, разбира се, не само се интересува, но и трябва да знае кои цветове ще се окажат най-търсените и популярни през следващата година. Смята се, че всеки цвят, който харесваме, отразява всички наши стремежи и психологически отговаря за чертите на нашата личност.

Всички универсални цветове в дрехите са много функционални, но въпреки това ни позволяват да се откроим от тълпата. Днес ще разгледаме най-модерните цветове и нюанси от Pantone за предстоящия сезон.

Малиново червен

Всяка година в модната палитра на Pantone има червен оттенък. Най-модерният цвят за предстоящия сезон ще бъде малиново червен. Този цвят се съчетава с почти всички дрехи, които имате в гардероба си - бели, дрехи с телесни цветове, сини дрехи.


Оранжев портокал

Много ярък и весел цвят ще бъде най-добрият приятел за абсолютно всяко момиче през предстоящия сезон. Дрехите в кехлибарено-оранжев нюанс изглеждат страхотно както в един цвят, така и в комбинация с други, ярки и голи нюанси - черно, бежово, синьо, бяло, червено.Син Цвят

Класическото синьо ще бъде и основният нюанс на сезона. Нещата в синьо ще изглеждат страхотно на руси момичета. Това е много дълбок, вълнуващ цвят, като безкрайно вечерно небе, отварящ свят на безкрайни възможности. Бих искал да отбележа, че самата Кейт Мидълтън много обича този нюанс.Пясък

Спокойният, неутрален цвят беше доста популярен нюанс през изходящия сезон. Днес пясъчната сянка също е популярна. Това е истински телесен нюанс, който може перфектно да се комбинира с абсолютно всяко нещо във всеки гардероб на всяка жена. Най-популярните предмети в цвят пясък ще бъдат плисирани и копринени поли, панталони, пелерини и палта.
Маслинов Цвят

Най-универсалният нюанс, който може да бъде основен нюанс тази есен. Маслиненият цвят се съчетава с абсолютно всички цветове - бял, черен, бежов, кафяв и много други. Ако желаете, можете да направите чифт неща в оранжево или розова пудра.Цветовата палитра на Pantone недвусмислено подчертава желанието на всяко момиче да бъде стилно, модерно и универсално.


Какви цветове преобладават във вашия гардероб тази година? Напишете в коментарите коя палитра ще попълните арсенала си от модерни неща.Ако статията ви е харесала, запазете я за себе си и споделете с приятелите си!


Холивудски прически

Модерни палта за есента

Забавен тест- какъв успех те чака утре?Как можем да променим съдбата ?