Празничните фойерверки заглъхнаха, но поредица от празници все още е в разгара си. Време е да отидете на гости на приятели и роднини. И тук възниква въпросът.
Къде да отидем? Какво да облека?Естествено, можете да помислите известно време и да изберете любимия си анцуг или дънки. Но това вече не е празничен поклон.Празникът е преди всичко рокля. Днес искаме да ви разкажем за това какви рокли трябва да бъдат във вашия гардероб.


Tрикотажна рокля

Перфектното решение за всички поводи. В тази рокля ще се чувствате максимално удобно. Най-добре е да изберете дължината на midi.Изберете широк модел. Това ще помогне да се скрият недостатъци на фигурата. Носим мини рокли с тесни чорапогащи и ботуши. Ние носим макси рокли с якета и палта.Официални черни рокли


Черен цвят  е подходящ за всеки повод. Роклята може да бъде от всякакъв стил. В тенденция са рокли A-line, както и модели, които свободно пасват на фигурата.Можете да ги носите както с палто, така и с пухени якета. Ние допълваме визията с велурени ботуши или масивни ботуши със стабилен ток.

 Рокли  с дълъг ръкав.


Трябва да имате такава рокля. Рокли от този формат много харесват Кейт Мидълтън. И херцогинята на Кеймбридж не може да бъде обвинена за липсата на вкус.Подходящ е както за тържествен повод, така и за всяко официално събитие. Стилистите препоръчват да изберете рокля в ярък нюанс. Цветът трябва да е идеален за вас.Ние допълваме визията със стилни неутрални аксесоари. Това може да са обеци или колие, направено от няколко вериги.Рокля с щампа


Тук трябва да внимавате. Изберете рисунка, която не подчертава недостатъците на фигурата..Най-добре е да изберете цветя, клетка, лента, "гъши крак", геометрия. Изберете рокля в пастелен, основен нюанс. Тази рокля ще се съчетае добре с якета, палта и жилетки.

Рокля в стил бельо


На пръв поглед изглежда, че такава рокля не е идеална за зимата. Тази рокля обаче може да бъде страхотно съчетана с плетена жилетка или яке. Дайте предпочитание на бяло или черно.Когато избирате рокля, обърнете внимание на стила. Не трябва да е прекалено стегната по фигурата. Ние допълваме общата визия с декорации.